Trädgårdsreportage i spöregn

Idag har jag skrattat lite åt mig själv, åka till Eskilstuna och fotografera två trädgårdar i spöregn. Klart det går, allt går om man bara har viljan…eller? Men när man får mail på morgonen av världens positivaste Helena med bloggen Helenas hem och trädgård som säger asch vi prövar, då åker man bara med ett leende och tänker att det fixar sig ..och det gjorde det såklart!

Vet ni,  Helenas trädgård var sådär mysig som trädgårdar ska vara. När jag gick där och fotograferade i ösregn så upptäckte jag bara mer och mer. Jag gillar trädgårdar med charm, där man känner att det är uppnåeligt men ändå så fint. Det ger känslan av att det här skulle jag kanske också klara av om jag bara ville.

Tack till goa helena för idag, jag är så glad för att det finns så många goa fina människor som jag möter som gör min dag!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Trädgårdsreportage i spöregn”

  1. Heej! Idag såg jag dig i vår ”lokala tidning”, tror jag den heter,som kommer ut en gång i veckan och är gratis! Var ett litet repotage om dig, kul=)

  2. Regn är ofta ett utmärkt fotograferingsväder :). Mycket mättade färger, inga irriterande solfläckar som vill bli urfrätta vid exponeringen och automatisk fuktdusch. Och det ska mycket till innan regnet syns på bilderna…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *