Nystädat

 
Idag blev jag sugen på att städa övervåningen, vi har fortfarande saker som inte är bortplockade men nu är det inte mycket kvar. Älskar att hallen fick sådant ljus! Här finns före bilder..klicka här.
 
 
I hallen har vi satt upp garderoben, det blev en pax från Ikea till ungarnas kläder.
 
 
 
 
Matta Nyblom kollen
 
 
Virket till staketet har vi fått och min man vet precis hur ska se ut, men det ska bara finnas lite mer tid först. En sak i taget just nu och jag glädjas med det som blir gjort. Tänk vad mycket vi har gjort här hemma sista tiden. Man ska vara glad för det man har och har gjort istället för att läggas energi på allt som man inte har och måste göras:)
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Nystädat”

 1. hej hej!

  å vad frächt det blir, jag är oxå snart klar med min hall pust…nu har man fått träna arm musklerna i allafall;-)jobbigt att måla!!

  Jag längtar efter lite ”lottas bak bilder” igen ( alltså kakor och bulllar..he he..)kanske har du något på gång, men den som väntar på något gott..

  ha en fin vecka/kram

 2. Nu är det bara jobb och inreda hemma som gäller, bakning lägger jag åt sidan . Kanske kommer det suget tillbaka när jag stå i uteköket…ska bara städa lite där först:)
  Kram Lotta

 3. Det er virkelig flot arbejde i har lavet der. Jeg har en lignende trappe, men der er limet tæppe på for 1000 år siden og jeg kæmper for at få det af, så trappen kan blive slibet og malet 🙁 JOBBIGT…men det skal blive så flot som dit 😀

 4. Hej, grattis till ert super vackra hem. Jag funderar på att måla mina golv vita men undrar vad man ska använda för färg med tanke på att golven slits och kanske värst i en hall. Specialfärg?
  Med vänliga hälsningar Ulrika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *