Snö i mitt eget Bullerbyn

Hur har ni det i snökaoset? Jag är glad att jag jobbar hemma idag. Bara elda och skotta snö och hoppas att barnen tar sig hem från skolan.

Jag ska faktiskt jobba lite i eftermiddag, ska ut i skolan och snickra lite till julreportage på fredag. Börja tömma rummet i skolan som ska bli min verkstad. 

Jag vet inte om jag berättat för er, men jag har ett rum i skolan som ska tömmas och där jag ska måla om och som ska inredas med ett stort bord och hyllor osv. Där ska jag kunna jobba med allt som har med reportage och göra. Ett ställe där jag kan skräpa ner och ha alla mina saker som behövs. Kommer bli toppen och ni får såklart följa med och se hur det går framöver.
Ha en bra dag i snön och ta det lugnt på vägarna!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Snö i mitt eget Bullerbyn”

 1. Det låter härligt med egen verkstad, och på gångavstånd! Sönt att inte behöva åka till stan för att jobba! Vi ska snart flytta in i ett stort hus, där får jag syrum (ett måste) men också ett målarrum. Det behövs när vi ska fylla huset med möbler… Åsa på Varmvit

 2. Åh vad det låter mysigt alltihopa. Och fotot på den glad hästen i snön är ju alldeles, alldeles underbart! Själv sitter jag och fryser på mitt kontor i 1700-talshuset. Invirad i en fleecefilt. Men jag har en park utanför fönstret där jag kan glädjas åt glada hundar som rusar i snödrivorna! Kram!

 3. Hoppas på lite fina bilder från skolan då! Jag gick där för…ja 100? år sen 😉 Nä, men en väldans massa år sen iaf 🙂 En väldigt vacker liten skola, vore jättekul o få se lite hur det ser ut inuti numera, ha en bra snöig dag/Agnetha

 4. linneasmagasin.blogspot.com

  Ni har det så fint hos er! Du är så bra på det du gör!Åhh, va roligt med ett eget rum att fixa och dona i…där det kan vara lite rörigt, utan att det gör något!! Det önskar jag mig också!!
  Kram

 5. Oj ni varkligen har vinter over dar (har sa ar det oftast lika.en i ar sa har det varit konstigt vader, igar +17c o idag sa ar det -3c o det har snoat lite… men marken ar fortfarande bar). Super harliga bilder, alskar hasten som springer i snon. Huset din ar som alltid, varkligen vacker. Rummet som du ska fa later harlig, det ar skont nar man har en bra rum att jobba i. Ser fram till att se bilder.

  Halsningar fran Ca,

  Mari

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *