Livet på landet

Livet på landet, stilla…en traktor som far förbi och några får som ska hem till ladugården på vintern. Få grannar, men en stark bygd med allt jag behöver som en liten fin byskola, affär i byn, idrottsförening osv. 
Livet på landet just nu är lugnt  mörkt, kallt, vitt och alldeles underbart. Kan inte tänka mig att byta det mot något annat i världen.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Livet på landet”

 1. Godmorgon!

  Nej, vem vill byta bort det??? Jag ser byns ”bonde” just nu köra fram och tillbaka och ploga bort snön från vägarna. Världen är vit och jag hoppas, hoppas att det får ligga kvar ett tag för det är ju sååå mysigt!!!

  Sitter här med min bullet coffee och tända ljus och läser igenom favvobloggarna. Skön start på dagen!

  /L

 2. Godmorgon!
  Vilken härlig beskrivning!
  Underbara bilder också…
  Bilden med fåren symboliserar verkligen livet på landet…;)
  Jag trivs också på landet även fast jag inte bor sååå långt från stan…

  I dag är jag hemma o är sjuk så jag ska krypa ner i soffan framför brasan med en hög tidningar o mysa tror jag.
  kram Katarina

 3. Hejsan! Jag gillar din blogg och instagram jättemkt, men en sak stör jag mig på: att du skriver vissa ord i ”stor stil”. När jag läser blir det ”Idag var jag på JOBBET”, jag läser alltså jobbet som att man säger det högt. Svårt att förklara, men det är liiite störande när du annars skriver så bra och tar ännu finare bilder 🙂

 4. Tack snälla fina Lotta för alla upplevelser du sprider med dina bilder! Tittar in varje dag och får mitt Sverigebehov mättat härifrån Dubai. Fast…ibland får jag hemlängtan också….
  Får man vara med på utlottningar även om man bor i utlandet tillfälligt?
  Fortsatt mysig advent, du är så inspirerande!
  Kram Maria i Dubai

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *