Imorgon blir det reportage här hemma

Imorgon är jag hemma fixar reportage, jag köpte fågelmat för 500 kr häromdagen och tänkte att det här kan jag göra mycket roligt med 🙂 Så ska det bli gräddkola också, det är det enda godis mina barn säger att vi måste ha.

Så blev jag så glad för ett mail från en tidning. Vi har börjat göra mer och mer reportage på uppdrag nu och det är lite skrämmande och smickrande. Tänk att de väljer mig och min skribent, men efter ett mail då det både tycker det är fint och halvgalet så kan jag dansa lite.

Nu är det dags att försöka komma till sängen tror jag..man blir trött av att simma och titta på alla snygga pappor som är där med sina barn…eller hoppsan det menade jag ju inte som är 38 år och gift…hi,.hi…
 
Kram Lotta
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Imorgon blir det reportage här hemma”

 1. Hihi klart man får titta oups även om man är 40+:)…. Ska bli spännande att se det här reportaget. Ha en fin dag.//AnneO

 2. Nu blir jag väldigt nyfiken! Vad ska du göra med fågelmaten? Mata fåglarna kanske…de är bra de!!!

  VARM KRAM
  Mari-Anne

 3. Hej Lotta! Klart man tittar, hihi 😉
  Jag har en fotofråga till dig å min 14-åriga dotters vägnar, hon är mycket intresserad och undrar hur man tar en sådan bild som i inlägget, så bakgrunden blir suddig och bara själva motivet är klart. Vilken typ av objektiv har man till det? Min dotter har en Nikon 3100 så det är ju inte säkert ni har samma men den här typen av objektiv kanske har en allmän benämning? Vore tacksam för tips 🙂

 4. Jag har följt dig under många år nu, ja sen du började blogga faktiskt. Och jag har fått vara del av din utveckling och bloggen förändras med dig… Så är det ju.

  Du ger fortfarande inspiration, även om antalet bilder i inläggen har minskat, vilket jag kan sakna ibland.

  Fortsatt Lycka till!

  Många Kramar Marie

 5. Marie-Ann, om du tittar i olika tidningar så görs det reportage om det mesta. I vinter finns det flera tidningar som gör reportage om tex. fågelmat på olika sätt. Det är det jag skapar och säljer, roliga tips kan man säga. Kram Lottta

 6. Villa Humlebo…tiden är ibland inte min bästa vän när det gäller att hinna fota och redigera många bilder till bloggen. Ibland så gör jag det och ibland inte. Jag har ju valt att blogga varje dag och då blir det lite som det blir. Ibland har man mycket att visa och ibland lite. Det är för man har ju bara ett hem och visa upp, visar man massor av bilder varje gång så känns det som fantasin tar slut fortare. Tack för att du berättar det, jag får ha lite längre inlägg ibland helt enkelt 🙂 Kram lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *