Sideboard blev skrivbord

Jag funderat på att köpa mig ett skrivbord till sovrummet, men så idag när jag har latat mig så kom jag på,  att för det första blir ett skrivbord för brett och för det andra så har jag ett sideboard som inte kommer få plats i vardagsrummet. 

Sideboard gammalt vet ej märke, stol Mio,
 lampa Ikea, Dyna Tine K
vips, så fick jag ett skrivbord i sovrummet, det jag behöver är någonstans att ställa datorn och så sparade jag sköna tusenlappar till annat. Jag har  ju redan ett riktigt kontor. Något på väggen skulle jag däremot behöva, det får jag fundera på och kanske en annan stol.

Idag har jag haft latdag, kom ur nattlinnet vid 14 tiden, så skönt! Nu ska jag börja fixa lite mat, för ikväll ska vi ha goda vänner här. Min bror ska ha fest i vår skola, över 100 personer är bjudna så det blir nog full fart på det här hemma.
Ha en härlig kväll
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Sideboard blev skrivbord”

 1. Hej hej!

  å så vackra bilder och så fint det blev!
  Låter skönt att ha en lat dag..;)
  Det var du ju verkligen värd efter raketdagen igår..;)

  Mysigt att få hem trevliga vänner. Vi ska bort vi…det ska bli sååå skönt för den här sommaren har det mest varit hos oss vi har umgåtts med våra vänner. Ska bli så skönt att få åka bort och bli serverad..;)
  Ha en fin kväll!
  kram Katarina

 2. Jätte jätte fint blev det ju !!!
  Ibland måste man verkligen flytta runt på grejerna lite för att se
  andra sätt att använda dom på.
  Hoppa sat ni får en härlig kväll
  med vännerna (hälsa om det är någon jag känner)

  Kram Thess

 3. Jättefint blev det! Jag har gjort likadant hemma med ett sideboard – perfekt där det inte finns så mycket utrymme! Ibland blir det som allra bäst när man tänker ”out of the box”.

  Tack för din mysiga och trevliga blogg!
  Kram!

 4. Blev ju super fint, tänk att man kan hitta små saker och göra om det i ett annat rum till något helt annat. Här är det höst städning på schemat i dag hoppas jag orkar genomföra det bara. Mina fönster måste verkligen putsas hoppade av någon anledning över det i våras.
  Älskar din kruka du visat förr och som nu står på det nya skrivbordet var har du köpt den vill verkligen ha en likadan på ett bord hos mig???
  Ha en bra dag och kram på dig/Theres

 5. Det passar ju perfekt med sideboardet då som inte är så djupt. Fint! Vad skönt det lät med din latdag 🙂 Nu får man annars anpassa sig lite efter vädret, på morgonen är det så dimmigt och fuktigt så då blir det innepyssel eller promme, sen blir det antingen regn eller så kommer solen så får man se om det blir inne- eller utedag.

  Kram,
  Jenny

 6. Oj så fint! Och så härligt att kunna använda sånt som man redan har hemma istället för att köpa nytt!
  Då sparar man både pengar och miljö!
  Ha en skön söndag!
  Kram Elin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *