Nu ser jag fram emot nästa årstid

Känns bara så skönt att gå in i nästa årstid, jag fick en vår och sommar med mycket tid hemma. Jag har fått känna årstiderna från norr till söder när jag varit ute och gjort reportage. Jag har haft många fina kvällar här hemma på landet, kunnat bada i poolen, gå i skogen osv. Jag känner inte alls som de som säger att det varit så dåligt väder. Jag har kunnat ta ledigt när vädret varit fint, jag gillar inte när det är stekhett heller. Nu välkomnar jag hösten med mycket mys med allt vad det innebär.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”Nu ser jag fram emot nästa årstid”

 1. Min mamma tycker också att det varit en bra sommar, men då är hon pensionär och bor i stugan hela sommarhalvåret och kan ta tillvara på varje minut solen varit framme.
  Härligt när man kan anpassa sitt jobb efter vädret!;)
  Kram

 2. Håller med dig Lotta, det känns skönt att hösten är på G, men det kan ju bli många fina dagar i höst också!
  Tack för en helt otrolig blogg!

  Kram Birgittha

 3. Jag måste faktiskt hålla med dig…..jag är så nöjd med min sommar. När det regnade då jobbade jag, när min semester började v. 30, då kom solen och den lilla värmen vi fick i år. Mycket mer kan man inte begära! Ha det gott.
  Kram

 4. Visst är hösten härlig! Jag ser också fram emot den och tycker det har varit en bra sommar också. Vilken underbar bild på blommorna, vet du möjligtvis vad det är för sort? Vill tacka för din fina blogg och all inspiration och alla vackra bilder! Ha det gott!

 5. Höstluften är speciell! Men jag blir nog lite vemodig när hösten kommer. Jag gillar inte mörkret även om jag tycker att det är mysigt att tända ljus och ligga under en filt och mysa.

  Ha det bra! Kram Ester

 6. Jag är med redo för höst, mysigt, lite nytt piff i hemmet, lite höst-kläder, te och tända ljus. Bjudningar i hemmet. Fullt ös på jobbet och lite helger med små trippar till olika ställen:) det kommer bli en LOVELY höst tror jag!!!

 7. Jag gillar också hösten men tycker att höstvibbarna kom väl tidigt. Jag fyller ju i slutet av augusti och vill gärna att min födelsedag har passerat innan höstfeelingsen kommer. Men det blir bra så här också, har köpt höstte och en ny yankee candle för att komma i stämning!

 8. Här har hösten redan kommit endast 6 grader på morgonen på med vantarna.Jag älskar också nästan alla årstider fast vi i norr har lite för lång vinter med mycket snö.Men man vänjer sig liksom. Här sprakar brasan på morgonen och lillan ropar för hon vill spela lite spel framför värmen på våran lediga dag. Älskar verkligen att jobba hemma och kunna kombinera ihop det med familjen.
  Ha en bra dag/Kram Theres

 9. Igår kände jag att hösten gärna fick komma. För bara några dagar sedan kände jag mig inte redo att börja klä mig i varmare kläder, men igår kändes det som att det var ok. Tror det var för jag började hänga undan sommarklänningarna.
  // Tess (fd. istla.se)

 10. Håller med dig! Jag tycker också att det ska bli skönt med höst, hösten är faktiskt en utav mina favoritårstider..

  p.s har tittat in på din blogg ett tag med inte lämnat något spår, har varit roligt att följa din utveckling, du tar så fina bilder :)Startade också en egen blogg för ett par månader sedan och det är verkligen skoj att blogga d.s

  Kram Frida

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *