På mitt kontor

Den här bilden tog jag häromdagen. Det är på pysseldelen på mitt kontor, ni har sett den förr. Idag sitter jag jobbar vid datorn, lyssnar på musik och tycker att jag har det så bra. Jag saknar mina arbetskamrater på förskolan, men annars så har jag världens bästa jobb nu.

Nu väntar jag att dottern ska dyka upp med bussen så jag ska jag sluta jobba och gå ut en stund, nu får det vara bra för idag. Tar nog en promenad och så lite jobb i trädgården. 

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”På mitt kontor”

  1. Hej!
    Bästa på det bordet är nog vinglaset hihi. Sitta och drömma in sig i pysselvärlden och sippa på ett glas rött…det vore grejer det.
    Väldigt mysig pysseldel du har.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *