Vi är på gång…

Å era stackare:) nu bjuder jag på fula iphonebilder, men jag vill ändå att ni ska få se vad vi gör. Jag är jättenöjd med färgen Light&Space som jag fick av Nordsjö, rummet känns väldigt ljust och min man hälsar att den var lätt att måla med…mer om det senare. Dessa bilder gör inte rummet rättvist.
 
 
Här får ni min tanke av att bygga kontor. Det brukar vara roligt att följa ett bygge tycker jag själv. Bockben från Ikea, skivor från Ikea som ska målas vitt. Imorgon ska min kära man skruva ihop dessa, ställa ut bockbenen, spackla och måla bänken vit. Det kommer bli så bra..när det är färdigt…vägen dit är bara lite krokig. Mitt mål har varit bänkyta, jag vill ha en plats att kunna breda ut mig på, just nu har jag ett litet trångt skrivbord.
 
På den väggen ni ser rakt fram ska jag sätta upp min mineboard..säger man det? Tavlor, minnen m.m som beyder mycket för mig. Över det ska det sättas hyllor. Två stycken plåtlampor letar jag också, men det kan få ta lite tid..för jag vill inte handla och ångra mig. På höger sida ska bli pyssel och syhörna. På väggen till höger som ni inte ser nu blir det bokskåp, så nu har jag lite att stå. Snart kommer fler bilder, lite mer stylade:)
 
Nu orkar jag inte mer ikväll..nu är Lotta trötter. Ha det så bra alla fina bloggisar!
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Vi är på gång…”

 1. Härligt att få ha ett helt rum för sitt..där saker kan ligga framme..Härligt att inte behöva packa ihop o stuva undan utan bara fortsätta där man var vid nästa tillfälle. Det skall bli spännande o se det färdiga o stylade rummet längre fram. O jag undrar om du inte menar mind board (what´s on my mind, typ) =)
  //Li

 2. Hej Lotta, vad flitiga ni är, ibland blir jag så less att sitta i lägenhet, drömmer mig bort till en röd liten stuga på landet att få dona och greja runt stuga och trädgård, men ännu så länge bara en dröm. Önskar dig en bra start i den nya veckan. Kram Irene

 3. Kommer bli finfint! Har samma bockar till mitt skrivbord. Och en fin gammal spegeldörr med glasskiva över som skrivyta.
  Utöver det är inget iordningställt.
  Vill måla väggarna vita, byta golv, sätta upp hyllor och skaffa annan fin förvaring.

  Nu ligger det bra långt in i framtiden. Badrumsrenoveringen drar iväg med extra kostnader (ååå!) och sedan står minstingens rum på tur. Det har varit akut rätt länge nu att få ordning där. Förhoppningsvis blir det av under vintern:)

  Kram Susanne

 4. hejsan. jag hamnade här av en slump, har ej läst så mkt ännu, men bilderna visar att dehär är helt i min stil, vad roligt, dig kommer jag följa. de små tofflrna är så underbara, dom stickade eller vad det är. nåt man kan köpa? vart isåfall

  mvh frida thomelius

 5. Hejsan! spännande med ett nytt arbetsrum!! Måste bara fråga om bockbenen till skrivbordet, har du köpt dem nu? Har sett såna på några bloggar och skulle så gärna vilja ha dem men hittar inte dem på Ikeas hemsida!!

  Mvh Suzette

 6. Kul att få eget rum att husera i.

  Jag har en Iphone 4 och bilderna blir helt ok. Går naturligtvis inte att jämföra med en systemkamera men det har inte alla. Speciellt inte om man inte jobbar med fotografering. Jag tycker det är helt ok med Iphone-bilder i bloggar.

  Lycka till med rummet!

  Hälsn. Heléne

 7. Hej!
  Eftersom du hälsar till bloggisarna….
  Vill bara säga,att jag har ingen blogg,men följer med glädje dina inlägg ändå.

  Hälsningar Gunilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *