Soluppgång på Mallorca

Längtar tillbaka till Mallorca, att börja dagen från balkongen ut mot havet och titta på denna underbara soluppgång, ta dagen som den kommer..äta, vila, bada, dricka paraplydrinkar. Semester utomlands är balsam för själen.
Nu får jag sluta drömma och hjälpa min man montera möbler..ha det så bra söta bloggisar. Jag är ingen bra bloggare just nu..men jag landar snart efter resa, mycket jobb i företaget och renovering. Jag lever i stunden här nu och tar lite livet som det kommer..det brukar passa mig bra då får bloggen ligga lite åt sidan.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Soluppgång på Mallorca”

  1. mmm härlig bild!
    ja ibland pockar det ”riktiga” livet på, men vi bloggare finns alltid kvar ;-)och jag väntar gärna för jag anar att det kommer mer fint att titta på längre fram…

    mvh Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *