Lotta på svt

Oj,oj, oj vad det var spännande att ha svt här hemma idag. Jag har aldrig blivit filmad förrut, min östgötska låter säkert underbart på tv. Lotta har planterat , pysslat och låtsas blogga på bild. Det var verkligen spännande att se hur mycket som ligger bakom 4 min film, dvs 4 timmar här blev 4 min film och det är tydligen mycket i tv värld. Jag får vara glad att de tycker jag är en spännande person. Det handlar om mig som bloggare och fotograf.
måndag kl 19.15 får man bänka sig för att titta på Östnytt. För er som inte bor i Östergötland kommer det att finna på svt play
Hjälp! Vad mycket dumheter man kan hitta på, men jag tror det blir toppen. De var så gulliga och trevliga och jag var tvungen att ta chansen:)..så varför inte.
Nu måste tant fota julbilder till Dansukker och fundera över dagen, fler bilder kommer i nästa inlägg.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”Lotta på svt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *