LantLotta i tv

 
Förkläde  Lantmusen, blus Lucky Lina Nordljus
Fotograf min son
 
 
Hjälp! imorgom kommer svt Östnytt hit och filmar….hej och hå hur ska det gå:) ”Var bara dig själv så går det bra”..japp det är inga problem när man har kamera i ansiktet:) det ska nog gå bra ..hi.hi. Få se om jag kan få till ett foto så ni får se hur det går till. De ska intervjua mig om min väg från blogg till företag.
 
 
Igår fotade vi bilder till Dansukker, jag skaffade mig ett fint förkläde och kom på att det var i alla fall ingen som kunde fota mig. Jag hade fullt upp att fotografera bakverk och barnen. Barnen var mutade för att vara med..jag erkänner..men fina bilder blev det..*ler*
 
Butiken Lantmusen passar på att ge alla i sin butik fraktfritt en vecka tom. 6/10 om du uppger koden ”Lotta”. Kika in om du är shoppingsugen
 
Ha en bra dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”LantLotta i tv”

  1. Vad spännande med tv-inspelning! Det kommer säkert att gå jättebra, men jag förstår precis vad du menar. Inte varit med i tv, det räcker att jag vet om att jag fotograferas … konstiga miner blir det i nyllet när jag försöker tänka på hur jag ser ut 🙂 Vad brukar du säga till dem du fotograferar? Det är sån härlig stämning i dina bilder, så ta den känslan med dig i tv. Hoppas du kan lägga ut ett filmklipp här på bloggen eller en länk där vi som inte har östnytt kan se dig. Kram

  2. Så klart det går bra! Du är ju dig själv redan, eller hur- Easy peasy…. Den Lotta som vi tycker om o mår gott utav. LYCKA TILL! =)
    // Linda

  3. kommer gå superbra! Du verkar vara en så go och positiv människa…jag är verkligen nyfiken på julkorten…kramis semlan(mys och hemtrevnad)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *