Lotta på tv

 Håll i hatten, nu kan ni se mig på Östnytt:)  jag var såå nervös, men jag lever:)

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

73 reaktioner på ”Lotta på tv”

 1. Du är så fiiiin, söta Lotta! Grym tv-debut :). Det där kommer du att få göra fler gånger, det är jag övertygad om. Så det är bäst att du vänjer dig ;).

  KRAM

  // Inredningsfrun

 2. Vilket fint reportage Lotta! Jag tycker du framstår som en väldigt ödmjuk och lycklig person som landat i sig själv. Tittar in här ofta och det är alltid lika kul att se dina bilder och ditt namn i olika sammanhang, det påminner om vår fina dag! Tack för att du delar med dig av ditt liv och din vardag.

 3. Hej Lotta!

  Måste säga att det här reportaget
  Verkligen Visar vilken ödmjuk och rar tjej du är.
  Svårt att få fram i bara ord och bilder annars kan jag tänka mig. Som stolt östgöte måste jag säga att du va hur goooo som helst.

  Kram Camilla

 4. Lotta, Lotta! Underbart att se dig OCH HÖRA dig med! Så trygg och glad, wow! Jag har ju följt din blogg sen den var ny, det känns så fantastiskt att ha följt hela din kreativa karriär som du hanterar så coolt. Var stolt! FÅÅÅR man länka till detta reportage?? är det ok för dig?
  Kraaaam Milla (Flower Power)

 5. Och även hos oss som ser Sörmlandsnytt!!

  Du var härlig! Naturlig o precis så go som jag uppfattat dig via din blogg, som jag följt i alla dessa 3 tre år 🙂

  Kram

 6. Det gjorde du hur bra som helst! Usch vad det måste varit pirrigt. Så lugnt och skönt du bor du med, hästar runt knuten….det gillar jag!
  Lycka till med det framtida bloggandet!
  Kram Anna

 7. Du var så fin Lotta. Precis som alltid. Som jag skrev på FB är du en stor förebild för mig och jag kunde inte låta bli att blogga lite om dig och din tvdebut inne hos mig. Kram och tack för att du finns.

 8. Gu va häftigt att få höra dig 🙂 Underbar resa du har gjort och du…det är OK att skryta om sånt man själv tycker man gjort bra! Ha det bäst och lycka till i fortsättningen! Åse

 9. Söta du! Vad kul det var att få se dig ”live” på tv och höra din röst. Jätte fint repotage och du är ju som gjord för det där! Kram Camilla ifrån Linköping

 10. Jättemysigt reportage! Det gjorde du himla bra, ödmjukt & ärligt. Och ååh vad härligt ni bor, jättekul att få se det på teve också! Kram, Josefine

 11. Jättefint reportage Lotta! Du ska verkligen vara stolt över det du åstadkommit!

  Och du – vad härligt att få höra lite östgötska :-). Jag är själv född o uppvuxen där, men bor numera i Småland. Min dialekt har (tyvärr) försvunnit lite, efter alla år av kringflyttande. Men jag gillar verkligen dialekten – det känns som hemma för mig :-).

  Kram /Åsa

 12. Roligt att få se dej prata. Jag har ju inte sett dej innan mer än på foto. Kul att du har så många besökare och jag är en av dem och har varit det under de senaste 2½ åren 😉 och kommer fortsätta med dej!! Du är fantastisk och har en mycket fin blogg. Man blir inspirerad och glad. TACK!!
  KRAM /Maria

 13. Sååå roligt att få se dig på TV, jag har följt din blogg sedan januari 2009 och den tillhör fortfarande en av mina favoritbloggar!!

  Din resa från ”vanlig” bloggare till företagare är så intressant och så inspirerande, du har verkligen lyckats med det som jag vill göra – ha ett vanligt jobb och sedan ett ”hobby” jobb man älskar!

  Tack för en underbart inspirerande blogg och lycka till med allt du företar dig i framtiden!

  Kram Frida

 14. Detta gjorde du bra! Roligt att få se dig live och höra din röst. Det har varit så roligt att följa din resa dessa 3 år 🙂
  Tror nog att vi får se mer av dig i rutan 😉

  Kram Katarina

 15. Var ju ett jättefint reportage ju! Och du både såg och lät bra, och naturlig!!! Förstår dock känslan av att se sig själv på det där sättet. Framförallt att HÖRA tyckte jag själv när jag var med i TV för några år sedan. Ha det bra

 16. Hej Lotta!!
  Roligt att se dig på tv, det var ett jättefint reportage! Jag har följt bloggen sen du var med i Allt i Hemmet, och det är bland det första jag gör varje morgon, dvs kollar min mail och din blogg!! Jag blir så inspirerad och min förhoppning är att jag ska kunna jobba som fotograf om några år.
  Kram

 17. Roligt att få se dig i repotaget 🙂
  Jag har själv bott på landet i många år och saknar det ibland! Kanske kanske jag är på väg att göra en liknande resa som dig 😉 Men jobbar inte fast inom barnomsorgen längre. Din blog inspirerar mig!
  Kram

 18. Looottttaaaaa!!! Så härligt och fint och naturligt och proffsigt och spännande inslag! Vad jag blev glad att äntligen träffat dig 🙂 Du rule girl!!! Älskade din fina röst också! Kram, Minna 🙂

 19. Men guud vad kul att se dig live – och du verkar ju ännu gulligare än när man läser dig!

  Kram från en Linköpingsbo!

 20. Kul, grattis, fint inslag! Såg riktigt proffsigt ut! Och vilken fin marknadsföring, nu ska du se att det rasar in en massa fler erbjudanden! Ha en underbar dag! Kram Helena

 21. Grattis till ett riktigt bra reportage, kul att se!!!
  Du har er inspirerande blogg, som jag följt i 2 år.

  Kram Nina J

 22. Heja dej! Kanonfint inslag! Nu lyfte du min dag flera snäpp känner jag!
  Å du lät ju preciiiis likadant som min favoritsvärmor.. ; ) Härligt jobbat Lotta! <3

 23. Hej! Av en slump satte jag på tv.en idag på morgonen och då är det östnytt och inte västnytt som jag väntat mej.Och då kommer inslaget om dej Lotta. Vad glad jag blev 🙂 Vilken underbar start på dagen och så kul att sej dej live efter alla år jag läst din blogg. Tyckte du var så naturlig och tänkte genast att du skulle ha ett eget tv-program om inredning. Lycka till i fortsättningen med allt. Kram Lena A.

 24. Hej Lotta! Såg inslaget från östnytt tidigt i morse på svt. Verkligen kul att få se dig i rörlig bild och höra dig prata. Du är en häftig kvinna och en stor inspirationskälla! Kram och tack!

 25. Vilket härligt reportage!Grattis!
  Du var så naturlig,lugn och vacker.Detta media verkar ju passa dig ypperligt.

  Lycka Till i fortsättningen!

  Kram Gunilla

 26. Grattis till att det gick så bra!!! Jättekul att se dej, precis lika mysig som vi har vant oss vid fast nu live. Det blir säkert mer TV för dej!!! Kram

 27. Grattis Lotta !!
  Det blev hur fint som helst, man fick en känsla av att du är precis som du verkar vara på bloggen.
  Naturlig och glad.

  Hälsningar från Finland
  Monica

 28. Men ÅÅÅ finaste Lotta, vilket underbart reportage! Attans att jag missade det live på Östnytt! Men vad roligt att få se det här & nu. Duktiga tjejen!!! Du var toppen ♥. Så klart!

  Kram Jes ♥

 29. Hej Lotta!
  Har tittat in till dig varje dag nästan ända sedan bloggen startades. Jag får mycket inspiration och tycker att du tar såå fina bilder. Tack för en underbar blogg! Lycka till i framtiden!
  Jannica :0)

 30. Åhhhhh vilket fint reportage, blev alldeles varm i hjärtat och satt med ett leende på läpparna. Så kul med tjejer som vågar och tar för sig, fast inte för mycket då som du sa i reportaget (håller helt med dig i den frågan :))! Ha det fint! /Petra

 31. Vilket fint inslag Lotta!
  Man fick nästan en ännu bättre bild av din nu (om det nu är möjligt;)) Du hade så lugn och trygg röst och utstrålning och verkar vara en jättehärlig person. Jag är ganska ung och ser verkligen upp till dig för du verkar ha en så positiv syn på livet och en bra självkänsla, något som jag själv försöker hitta. Tack för din underbara blogg och allt du förmedlar genom den! Du får gärna skriva mer om dina tankar och livsfilosofi. Och om din livshistoria, tex om din självkänsla genom åren, och om du mådde lika bra som ung osv.
  Kram Matilda

 32. Hej Lotta, jag har följt din blogg länge och tycker du skriver jättebra, inspirerande och tar underbara bilder. Inslaget på Östnytt förstärkte den bild av dig jag har som en varm hjärtlig person!
  Kram Vero

 33. Hej Lotta!
  Vilket bra inslag! Tittade på ”filmen” på din blogg.
  Du var jättebra och fin…
  Så roligt och härligt att få höra din röst!
  Allt var så naturligt.
  Lycka till med alla dina kommande uppdrag.

  Ser fram emot adventstiden och julmys framåt på din blogg.
  Men nu får vi njuta ett litet tag till av hösten också.

  Kram
  /Jeanette H

 34. Åååå vad roligt det var att se klippet.
  Du är ännu sötare och gulligare än jag trodde. Du har en himla fin röst också.
  Du är duktig!!!!!!!!!!!!!!

  Johanna

 35. Kanonbra gjort!!!

  Vad roligt att få en röst och en ”levande person” till din fantastiska blogg. :))

  Stor kram o trevlig helg! /Heléne

 36. Vilket bra reportage! Och vad sjutton vi bor ju inte allt för långt från varandra. Skulle vara kul att träffas och prata foto/inredning någongång – mer än bara på FB 🙂

 37. Hej Lotta! Du verkar vara en väldigt trevlig person. Jag älskar din blogg, den ger så mycket inspiration. TV-debuten gick kanon!
  Kram Malin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *