Julklappen blev julbord

Först måste jag tacka er för alla rara ord! Å jag har gråtit för ni är så gulliga:) . Tusen tack för alla mail och kommentarer för att ni tycker om mitt reportage, det gör mig sååå glad, jag har växt en meter under natten ..hi,hi !
Sedan måste jag berätta att jag har gjort världens bästa grej idag..jag har bokat julbord för  vår familj, mina föräldrar (skilda, men vi umgås alla), syskon och syskonbarn . Det blir min julklapp till dem. Vips så slapp jag tid att springa i affärer och vi får en kväll istället tillsammans att prata och umgås. Är det inte det julen går ut på? Nu behöver jag bara tänka julklappar till barnen och de önskar sig få saker men stora. Nu är det långt kvar till jul, men i december tänker jag ta semester från företag och köpstress. Då ska jag banne mig göra allt som jag älskar till hundra procent.
Förr gillade jag det där med att springa i affärer, nu gillar jag njuta…gå i affärer på mina villkor. Kanske köpa lite fina blommor , titta lite osv. Att köpa klappar för köpandet skull..det har jag slutat med.
Ha en skön vecka..och njut av hösten
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

21 reaktioner på ”Julklappen blev julbord”

 1. Vilken fin julklapp du ger dem. Upplevelser är det bästa har jag kommit fram till genom åren. Julen är barnens högtid och att umgås med nära och kära 🙂

  Kram på dig

 2. Hej Lotta! Jätteroligt att titta på inslaget om dig på TV. Om du kikar in hos mig så kommer du att se att jag har skrivit om dig som en riktigt inspirerande tjej ifråga om företagande. Jag har äntligen tagit steget! =O) Tack för din inspiration och lycka till med allt framöver. Helt rätt att ta ledigt i December och bara njuta. Underbar månad om man gillar advent och jul förståss! =O).

 3. åh jag såg klippet nu, superbra…åh så inspirerande det var, tänk att det går att förverkliga en dröm…leva på det man tycker är skoj…. Supermysigt!! Du är värd alla fina kommentarer…

  Kram Malin

 4. Nu har jag med sett klippet!! Vad bra det blev och du såg inte nervös ut alls!! 🙂

  Jag ska hoppa över julen i år då min sambo fyller jämnt och inte vill fira så vi drar på kryssning i Karibien! Men lite tomtar kommer nog titta fram ändå! 🙂

  Kram Ida

 5. Ååååå vad mysigt att få se dig i klippet! Du verkar ÄNNU trevligare än jag redan trott att du är. Vilket bra inslag sen – väldigt trevligt och behagligt 🙂 Det är så kul att det gått så bra för dig med företaget och allt.

  Kram Mia

 6. Vad roligt att se inslaget om dig! Kul att höra din röst, den var annorlunda än jag trodde 🙂

  Och hjälp så snyggt arbetsrum!!! Härligt! Ljust och fint! 🙂

 7. Jättemysigt reportage! Du är en stor inspiratör! Bra initiativ till julbord, inget kul med julklappstvång. Och att bara göra det man tycker är kul till jul. Det ska jag ta till mig. Kram Suzann

 8. ditt reportage var jättebra! Duktig du är! Jag köper inte heller klappar för klapparnas skull längre…vågar numera vägra stressa i butikerna och njuter av julen hemma istället…kramis semlan(mys och hemtrevnad)

 9. Så utrolig flink du er. Kjempebra!!
  Og vilken lur Jule presang. Den skulle jeg gjerne ta etter deg…. Jeg orker heller ikke mere mas og styr!!
  Ha en strålende dag ;O)
  MineBlom

 10. Jag längtar såååå till jul. Att köpa julklappar är bara skoj för mig. När det blir ett måste så slutar jag! Jag och Tommy köper också åt varandra, men bara sådant som vi önskar oss och förmodligen ändå köpt.
  Ibland köper jag något jag vill ha, till mig och slår in från Tommy..hihi..i år en fin skinnväska;)

  Kram Susanne

 11. Jättefint repotage :))
  Kul att det går så bra,du har en sund inställning kring ditt arbete:)

  Bra julklapp,samvaro är bättre än prylar.

  Ha det bäst:)
  Kram från Björke Vävstuga

 12. Tycker att detta är en kanonjulklapp!:)
  Vi köper inte julklappar till så många, men vi har mer och mer blivit så att vi vill ge våra barn upplevelser istället för saker. Får se vad vi ska hitta på i år!:)
  Kram

 13. Hej Lotta! vilken bra idée att bjunda in kära och nära till julbord. Man slippa tänka på julklappar (tycker det är stressigt) och alla får en julklapp de kan njuta av.
  Tack för att din blogg finns, cu ger så mycket inspiration.
  Ha en trevlig höst och ser fram emot din JULBLOGG 😉
  Kram Christiane
  P.S. du var så duktig på TV, jätte trevlig D.S.

 14. Men oj vilken smart idé! Jag önskar att någon ville ge mig en sådan julklapp!
  Jag gillar att handla julklappar men så börjar jag också planera min jul i september. Än har jag inte köpt någon julklapp men det blir iaf lättare om man har planerat det hela.
  Jag längtar SÅ till julen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *