Nu har jag inrett i trädkojan

 
 
 
 
 

 
 
Jag har inrett i kojan nu…det är så mysigt där uppe i trädet så jag vill flytta dit *ler*. Ni kan fundera på om det är mamma och pappa eller barnen som gillar att vara där mest:)
 
 
 
 
 
Vi har målat där i helgen, så nu är det bara en vit strykning av färg kvar och så lite bygg på staketet, sedan är det helt klart…skönt! Barnen kommer upp när det är fikadags..annars är de mest i trädgården och leker eller i vår gamla skola.
 
 
 
 
Nu går jag in i 4 veckor före min riktiga semester och jobbar mer med mitt företag..det ska bli så skönt att få komma ifatt. Idag har jag också varit på fototräff med tre andra tjejer..så himla roligt att träffa dem och få prata företag, foto, utveckling m.m. Ha det så bra!
 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

22 reaktioner på ”Nu har jag inrett i trädkojan”

 1. Älskar er fina trädkoja och jag förstår att även ni vuxna trivs där 🙂
  Imorrn ska du visst fota en av mina bästa vänner och hennes syskon i gamla linköping, blev så glad när hon berättade det. Hoppas ni får bra väder!
  Kram Anna

 2. Oj oj oj vilken dröm, så vackert.
  Påminner om en bok jag läste när jag var liten som hette någon med trädhuset och där fick min fantasi spela fritt – kan tänka mig att den kan göra det i er fina trädkoja också.
  Kram
  Annelie

 3. ”Högt upp i eken må du tro, har jag mitt eget sommarbo”…
  Åååå, så fint! Där skulle jag kunna flytta in direkt! Dina fina bilder ger så mycket skön sommarfeeling, tack för det!

  Kram

 4. Godmorgon vännen!

  Våran trädkoja revs förra året. Jag kan lova att den inte var stylad på det underbara sätt som din. Man kan tro att du har ett trollspö i handen allt du rör vid blir vackert!!

  Kram Katha

 5. Er träkoja är ju alldeles, alldeles fantastisk. En riktig trädröm! Det är bara att hoppas att man någon gång i livet har tillgång till ett sånt maffigt träd, så kan den kanske uppfyllas. Ha en riktigt fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *