Livet får komma som det vill

 
Underbaraste sommarduken från Cath Kidstone
storlek 180 * 140 cm Country style
 

 
Jobbar ett fåtal dagar nu i 6 veckor framöver. Jag låter dygnet få ha sitt eget liv. Kvällarna blir långa och frukosten lagom till lunchtid. Jag ska gå in i semesterkoma nu:)..livet får komma som det vill, det spelar ingen roll om det är måndag eller söndag.

 
Barnen får vara uppe och springa, kvällsdopp i poolen och sommaraktiviteter på dagarna.

 
Bloggen blir uppdaterad när tid och lust finns…för på sommaren finns det så mycket härligt som man bara inte vill missa. Ikväll tex. har vi varit och tittat på våra nya grannar i hagen..söta lammungar.
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Livet får komma som det vill”

 1. Åhh semester koma- precis det jag längtar efter.. att få stänga av lite..inga speciella klockslag, sena kvällar, sova tills kroppen fått sitt. Låta vardag bli helg, träffa goa vänner, njuta o bara glo. 1,5 vecka kvar till det, fram till dess njuter jag av att man kan få in lite semesterkänsla i de långa ljus kvällarna.
  Signe

 2. Jag ska njuta av härlig mat & massor av fika, glada barn som smaskar glass, små utflykter, lite bad blandat med mysdagar när regnet smattrar. 8 lediga veckor med min lilla piga! Idag ska jag på fotvård och sen städa ur ett nyrenoverat rum som ska inredas i härlig lantlig stil till våran 2 åring:)

  Varje dag kan jag längta till hösten för jag fick det nya jobbet och ska jobba 50% till en början, jobba halvtid & vara lycklig på heltid!
  Ha det bäst nu Lotta! Kram från Anna V

 3. Helt rätt inställning Lotta! 🙂
  Klart man ska njuta av semestern och ta det med ro.

  Ha det gott i sommar!
  kram Camilla
  Ps! Undrar om du har lust att hjälpa mig med en sak? Titta in på min blogg och läs om vad.

 4. Tack för att du återigen påminner mig om att njuta av livet här och nu. Att ta dagen som den kommer och göra det som jag tycker om och behöver. Kan du inte bli min livscoach fina Lotta? Kram

 5. Ramlade in på dena underbara blog och sitter med tårar i ögonen och läser! Finns det ett grannhus ledigt bredvid ditt.. ;o)

  Kram från en trött, längtar efter semester.. tjej… i stora staden Stockholm..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *