Fixa ditt eget hemmaspa

 
 
Jag fotade några inspirationsbilder häromdagen på mitt badkar som står i trädgården, fina saker hade jag lånat av Cottage and Roses och lite annat som jag hade hemma. Bland annat från Louise interiör och Country style.   Det började regna efter en kvart så det blev tyvärr inte så många bilder, men det var kul ändå.
 
 
 
Jag bjuder på en liten provbild, resten hoppas jag kunna sälja in till någon tidning. Ha en skön dag! Nu ska jag iväg och fota en familj och resten av dagen ska jag mysa med min egen familj. En kvällsdopp vid en sjö kan det nog bli också
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Fixa ditt eget hemmaspa”

  1. Jag kan slå vad om hur mycket som helst att detta repotage kommer att komma i någon tidning framöver. Hur vanligt är det med ett utespa som detta. Jag vill så gärna ha ett och om något år ska det bli verklighet. Väntar på att häcken ska komma upp lite till först.

    Kram Teres

  2. Du har verkligen fått till den rätta stämningen! Jag skulle gärna ligga där och njuta och bara titta på allt vackert! Bra jobbat! Titta in får du ett gott recept på en kaka som skulle passa att äta i ditt underbara badkar!!! Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *