Astrid Lindgrens värld

Idag har vi varit på Astrid Lindgrens värld..så himla kul!! Ingen är för stor för Pippi, fast detta var nog sista året jag fick med mina barn dit. Det får nog bli Skara sommarland också i sommar, för att jäma ut det:)
Bild på min cooling..från mobilen
Lite varmt var det, men nu har vi slängt oss i poolen och kylt ner oss. Dags att tänka på lite mat.
Tipsar om att Lilla Tussilago öppnar butik i Boxholm i helgen…wiee vad kul! Dit ska jag!
Ha en skön kväll!!
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Astrid Lindgrens värld”

 1. Hej !
  Igår kom Bolig dröm ….
  10 sidors reportage från min trädgård! Sååååå fina bilder 🙂

  tack o ha en mysig sommar.

  Kram Bittan

 2. Måste kolla in Lilla Tussilago. Vi har flyttat in i Blåvik precis och här har det oxå öppnat en liten inredingsaffär, men jag har inte hunnit dit ännu. Glöm inte kolla på Ingers Blommor när du är i Boxholm. Blev helt paff när jag kom in dit och det var hur stort som helst med mer inredning än blommor….
  Ha det gott!
  Kram
  Helena

 3. Mmm, vad gott med jordgubbar!

  Astrid Lindgren är ju helt fantastisk. Kan tänka mig att det kommer en period i barnens liv, då det inte längre är så lockande, men sedan blir de äldre och då är det nog roligt igen! Jag älskar Astrid Lindgren-böcker och filmer, tror att de fängslar både barn och vuxna.

  Kram Daniela

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *