Trädgårdsreportage på landet

 
Idag har jag varit hemma och jobbat vid datorn, min dotter har ”läger” tillsammans med sin kompis och själv försöker jag jobba undan lite. I söndags var jag hemma hos Karin och Ulf Lorins fina trädgård. Hennes blogg hittar du här. Hennes trädgård kan man också besöka under Öppen trädgårdsdagar.
 
Här har regnet kommit och det ger mig faktiskt lite mer ro i hjärtat. Jag kan bli lite stressad över sol hela dagarna. Då vill jag bara till vatten och hav…när regnet kom så lägger sig lungnet ett stund..förstå mig rätt:)
 
Bäst att sluta här..det åskar och mullrar.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Trädgårdsreportage på landet”

 1. Vilken underbar bild du har skapat.

  Förstår precis hur du menar. Jag blir inte ledsen när det blir lite ”mörkare” ute och temperaturen sjunker något. Då ökar min egen ”temperatur” och det blir mer gjort här hemma och jag mår bättre i alla fall.

 2. Vilken härlig bild!!
  jasså har ni fått både regn och åska? Då dröjer det nog inte länge förrän det kommer hitåt..
  Ha en fin kväll Lotta!
  Kram Anna

 3. Åhh, vad skönt att det är fler än jag som blir stressad över dessa soliga och varma dagar. Det känns inte osm att jag fungerar alls då samt att jag borde göra så mycket men orkar inte. Mycket blir lidande. Välkomnar verkligen regnet i helgen nu

  Kram Teres

 4. Hej Lotta,

  Fin bild, härliga färger. Tycker också det var skönt med regn och svalare luft nu 🙂

  Ha en fin fredag.

  Kram Sanna

 5. Jo,här levde vi väl alla upp lite när temperaturen föll på eftermiddagen. Jag började klippa gräset och kunde liksom inte sluta trots regnet. Insåg till slut att det nog såg lite sinnessjukt ut att ränna runt med klipparen medan regnet fullkomligt vräkte ned…

  Härlig känsla i dina bilder!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *