Lekstuga

 
 
 
 
 
 
 
Skulle kunna kalla det lekstuga, men det skulle nog inte uppskattas av mina stora barn. Det är mer ett fikaställe nu för tiden. Man går upp där och bara är.
 
 
 
 
 
 
Säng loppis, matta Nyblom Kollen
 

Sommarlov, ingen mer skola och fritids för mina barn. Så skönt att slippa läxor och att barnen kan vara uppe på kvällarna. Sommar i kojan är mysigt det!

 
 

Ha det så bra och njut av naturen.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Lekstuga”

 1. En trädstuga kanske istället för en lekstuga 🙂 Fin är den i vilket fall med mycket mysigt i den så jag förstår att den gillas att krypa upp i för lite fika..

  Kram Mia

 2. Sött som socker 🙂 Vem skulle inte vilja mysa i den trädkojan! Så skönt för barnen med sommarlov! Min man och mina barn är också lediga nu i åtta veckor, själv ska jag jobba men lite ledigt hinner jag nog med!

  Hoppas allt är bra annars!

  Kram Miriam

 3. Vilket underbart ställe ni har där i trädet!:)
  Läste precis ditt och Kristins reportage från Marika i ”Drömhem & Trädgård”. Fint det var!:)
  Kram

 4. Underbar kojan som man inte kan se sig mätt på. Du har inrett den så fint så fint. Händer det att något av barnen sover kvar i den över natten? Istället för att tälta tänker jag att det ser ut att fungera.

  Ha det gott

 5. Hej Lotta!

  Vilken dröm för alla barn (och vuxna) med ett sådant här trädhus!! Wow! Det känns taget ur en saga 🙂 Ett sånt vill jag också bygga till mina barn kände jag direkt, men tyvärr har vi inga stora träd på vår tomt. Det ser helt underbart ut. När byggde ni det? Måste tagit lite tid!!

  Ha det så skönt i sommar och tack för en fin blogg. Jag tittar in lite då och då när jag hinner, alltid så fina bilder.

  Kram Veronica

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *