Hemma hos reportage

 
 
Tänk er ett vitt hem i stil av New England, Lexington och Tine K. Massor av charm och kärlek…vilket hus vi fotat idag..jag blir så lycklig. Tänk att det går att tjäna pengar på en dröm:)

Att vi började dagen med att ringa och knacka på fel hus, det förgyller bara dagen *fniss*…så är det när jag och Kristin är i farten. Tack gulliga Ann med man för att vi fick komma. Dessa foton hoppas jag att ni får se i någon inredningstidning framöver.

Har du eller känner du någon som har ett hem som skulle passa i en inredningstidning, så maila gärna mig bilder på info.fyraarstider@gmail.com

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

23 reaktioner på ”Hemma hos reportage”

 1. Ser fram emot att få se hela reportaget i en inredningstidning framöver. Misstänker att det är hos en av mina favoritbloggar du varit och fotat hos. KUL!

  Kram/M

 2. Anns hus är helt fantastiskt och jag har förmånen att ibland få komma dit och hälsa på min goa vän Ann när jag är i Sverige. Ann har hjälpt mig med massor av inspiration till vårt bygge i Blåvik, på andra sidan sjön. Hon har världens bästa smak! Det ska bli så kul om vi får se bilderna i någon tidning framöver.
  By the way så tog vi samma panel som ni har i badrummet i stora delar av huset i Blåvik. På torsdag kommer vi till Sverige och får se hur det ser ut….
  Stor kram och tack för din inspirerande blogg!
  Kram
  Helena

 3. Hej hej! Du tar verkligen underbara bilder!!Jag är en go amatör och har ett lantligt kök och älskar baka… om du skulle vara intresserad, så får du gärna kika in min blogg=)) Som sagt, amatör… Kram på dig och tack för en inspirerande blogg!!

 4. Ett helt fantastiskt fint hem! Som jag oxå har förmånen att få besöka emellanåt på en fika!;) Kramis Erika

 5. Tycker det är skönt att det finns människor som verkar lika förvirrade som mig (syftar på att ni ringde på fel dörr) 🙂

  Såg dessutom på Kristins blogg att det var vid Sommen huset låg. Det är ju bara så underbart fint där!

  Kram Sofi

 6. Hej Lotta,

  Spännande! Hemmet ser jättefint ut och jag gillar kudden 😉

  Så fint det är på dina barns skola. Urmysig miljö. Tänk om alla skolgårdar skulle se ut så…

  Kram Sanna

 7. Åhh vilket vackert hem, och vad roligt att det ligger i min hemstad! Har reportaget varit i någon tidning ännu (misstänker att det är så)? Kan du visa fler bilder från det fina hemmet?

  Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *