Tvättdelen och bastu

 
Lampor & tvättburkar Koffert, tvättmedel Hem & Lycka,
Korg Louise interiör, matta Hemtex
 
Kan ni tänka er att nu är det mesta klart. Inga mer hantverkare i vårt hus..overkligt och underbart!
 
 
Här får ni se en del av badrummet..trots att det är lite mörkt ute för att fota. Mer bilder på badkar och andra sidan kommer snart. Det är så fint så jag kan inte förstå att det är mitt. Nu ska vi ha fest!
 
Kram Lotta
 
…………………
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

36 reaktioner på ”Tvättdelen och bastu”

 1. Oh vad fint det blev. Jag kan tänka mig att ni kommer tillbringa många stunder där, det skulle jag ha gjort iallafall 🙂
  Bubbla på i dubbel bemärkelse 🙂
  Hälsningar C

 2. Dra på trissor Lotta, f-n va snyggt det blev! Läckra detaljer du tillfört också. Vilken kombinerad tvättstuga och bastu/dusch, vilken känsla, vilken lyx, grattis och njut av helgen! Mari.

 3. Snacka om att jag är avundsjuk! Vilken underbar tvättstuga, åååååååh… Ja ja jag bor kvar i min hyreslägenhet tills jag hittar en trevlig man som vill tillbringa sin framtid med mig i ett fint hus som jag får inreda… (Men dock ett mindre än de 300 kvm jag bodde i tidigare.)
  Njut i ditt hur och ha en trevlig helg!

 4. Oj sååå fint! Grattis nu blir det väl Champagne?
  Kan förstå att det är svårt att fatta….skulle nog inte kunna få nått annat gjort än sitta där och njuta.

  Trevlig Helg!
  Kram!

 5. Lyx!! Ni lyckades verkligen med konststycket att göra det mysigt för det är inte det lättaste att få till Spa känsla bland tvättmaskiner och annat men om nån grejjar det är det ju du med din goda smak. Skål på er:) Kram Anna

 6. Så härligt att det i stort sett är klart.. Att slippa ha hantverkare i huset är ju så skönt när man haft dem där ett tag..
  Skall bli kul att se resten…

  Kram Mia

 7. Så fint!!!

  Jag försöker övervinna tvättberget hemma hos oss vecka efter vecka. Om jag hade det så fint som ni har fått det så hade det varit en ren njutning!

  Även fint i spadelen som du visar i senare inlägg!

  Ha en fortsatt trevlig Helg!

  Loppan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *