Badrummet blev vårt hemmaspa

 

Badrummet blev så fint som jag hade hoppats på. Både jag, min man och barnen är jättenöjda. När vi började bygga så ville vi ha ett ljust rum, ett badrum liknande ett eget spa. Ett rum där man kan få lugn och ro…ett rum att njuta i. Från början var dett rum ett tvrum som stått tomt ett år..se HÄR

 
Lyktor Hemlängtan, korg Ikea, spakorg Bruka,
 

Våra val har inte varit det enklaste. Det blev tillslut både lite lantligt och New England..vi gillar så många olika stilar. En del som sett bygget under tiden har tänkt att det ser kalt ut, att våra val kanske inte är de enklaste från Byggmax..men nu när man ser helheten är vi jättenöjda.

 
Fotölj Ikea, skåp Gammalt & nytt,
Bruna lådor Lilla vila vita, lykta House of Linnea


Min man somnade igår efter bad, bastu och bubbel i fotöljen:) Spamusik och tända ljus på kvällen gav en lugn och ro i själen. Mer bilder kommer imorgon…på handfat och dusch. Vår lilla ”vikatvättdel” och walk in closet ska bara målas först så blir det bilder där med och mer detaljbilder. Mer bilder på renoveringen hittar du HÄR om du srollar nedåt.

Ha det gott alla söta och tack för fina kommentarer..de värmer!
Kram Lotta
 
Mer bilder från badrummet hittar du här om du scrollar 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

47 reaktioner på ”Badrummet blev vårt hemmaspa”

 1. Så fint det blev!! Jag gillar också New England och lantligt! Försöker få till lite så i min lägenhet 🙂
  Ha en jättemysig helg och simma lugnt :D, Kram Jenny

 2. Återigen, fantastiskt fint! En lugn oas för hela familjen! Stort grattis, nu hoppas vi få till något liknande här hemma…som vi är i stort behov av. Men – ingenting är omöjligt, allt går! Vi har en källare som bara väntar på detta!

  Kram, Sophie

 3. Så uuuuuuuuuuuunderbart fint Lotta!
  Du är superduktig och har en smak som gör att man blir tårögd för det är så harmoniskt och fint.
  Förstår att ni njuter!
  Kram Carro A

 4. SUPERFINT!
  Bra val – man ska inte ”nöja sig” utan göra de val som passar en och som man känner sig nöjd med, livet är för kort för att ångra beslut.

 5. Så fantastiskt fint det blev! Roligt att följa ert arbete och få se det fantastiska resultatet. Det hade inte kunnat bli bättre. Nu får ni njuta efter allt slit det innebär med renoveringar. Kram/Veronica

 6. W-O-W! Får ta och visa detta för min man som inspiration, vi som också ska bygga ett badrum/relax/bastu! =) Vore kul med lite detalj/närbilder också, gärna inne i bastun också!
  Jättefint Lotta!
  Kram Helena

 7. hej på dej!
  jag för står att ni är jätte nöjda.
  det var väl värt dusch och väntan när resultatet blev såååååååååååååå
  bra.
  lycka till i ert nya spa.
  kram chatrin
  (som har startat bloggen blomkattis
  välkomna att titta in)

 8. Hej Lotta!

  Vi har också gjort om vårt badrum, och det är nog så långt ifrån ert man överhuvudtaget kan komma! (Både stil- och storleksmässigt!)

  Men jag tycker ert spa är helt fantastiskt, förstår att ni är nöjda!

  Ha en skön lördag!

  Kram Pernilla

 9. Åhhh så fint!
  Det är när man går sin egen väg och inte alltid lyssnar på andra som det blir som allra bäst och den personliga stilen speglas i inredningen. Det har ni gjort bra!
  Ser ju till o med inbjudande ut att ställa sig och tvätta =)
  Kram Maria

 10. Verkligen ett av de finaste badrum jag sett:) Tycker om enkelheten i botten, och att det går att förändra lätt med stil på inredningen!
  Ni har lyckats:D

  Själv är jag i Sundsvall på fotbollscup. Nu har vi några timmar shoppingtid innan nästa match, så det blir IKEA och Birsta:)

  Kram Susanne

 11. Vilket ljuvligt badrum ni fått. Ser ut att kunna bli det nya ”vardagsrummet” där man tillbringar massor med tid och bara slappar och myser :)! Härligt!

  KRAM

  // Inredningsfrun 😉

 12. Äntligen färdigt, du har väntat länge på detta! Grattis till ett nytt och fint rum!
  Jag kan tänka mig att ni kommer att tillbringa mycket tid där.
  Gillar även dina dekorationer.
  Ha en skön spa-helg!
  Kram Elle

 13. Åh, vad fint det blev Lotta! Tack för att du delar med dig, jätteskoj att se och läsa om ert äventyr med att bygga badrum.

  Ser fram emot fler bilder =)
  Trevlig helg, stor grattiskram

 14. Det är så fint, så perfekt myskänsla och vackert att jag började gråta när jag såg det!
  Det fångade precis vad jag vill ha. Väl unnat er, verkligen, och jag ska spara ned bilderna så jag kan visa min man.
  Grattis igen och gissa hur avis jag är?!!

 15. Superfint! Bastu!!!! Åååh, jag blir helt lycklig av att tänka mig en kväll i er spa avdelning – grattis till ett fint planerat och genomfört jobb!!! Det blev kanonfint!
  Kram, Minna 🙂

 16. Fantastiskt fint Lotta! Ni har verkligen lyckats att få till ett ombonat badrum, eller ja, det är ju liksom nåt mer än ett badrum minst sagt! Ja, sen tog orden slut.. KRAM! Milla

 17. Åh så mysigt! Jag vill också somna gott efter bastu, bad och bubbel… Kanske kan tömma över lite bubbel i en vattenfalska och gå till mitt badhus… Får se till att ta mig hem bara så jag inte somnar i omklädningsrummet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *