Sparktur

Min lille vattenkoppekille är frisk nu..
Igår på eftermiddagen tog jag och min son en sparktur. Det var jättemysigt att åka grusvägen genom skogen med spark. Våra tre sparkar betyder mycket för mig..jag fick dem innan min farmor dog. Hon ville att jag och barnen skulle ha dem. Så när jag åker spark, då tänker jag på henne.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Sparktur”

 1. Mmmm Vi skulle köpa ett par förra året men attans vad dyra dom är! Kände att jag inte ville lägga pengar på något som knappt används….Men mysigt är det 🙂 Barnen slås om den vi har. En barnspark från min barntid..

  Kram på dig Lotta <3

 2. Åh vad underbart att kunna åka spark sådär! Det hade jag gillat! Vi har ju aldrig sådär mycket snö här nere tycker jag. Men faktiskt har vi haft det i år! Så i år skulle jag önska mig en sådan att skutta runt på här hemma 🙂 Och barnen hade älskat!!

  Stor kram Jenny

 3. Spark är så mysigt. Men idag var det snöoväder i stockholm så jag höll mig inne och pysslade i hallen istället. Skönt för er att all sjukdom äntligen är över.

  Kram

 4. Visst är det underbart att det är sån vinter att det går att åka spark. Har minnen från barndomen att vi tog sparken till skolan på vintern. Kan så klart inte ha hänt varje vinter eller många gånger men det är ett tydligt minne.
  Lena

 5. Ja det är mysigt att ha någon speciell sak som påminner om en speciell person. Va skönt att lillkillen mår bättre.

  Ha det gott

  Kram Dessie

 6. Så härligt med en spark-tur! Vi åkte alltid spark när jag var liten, men de måste nog dessvärre hamnat på tippen i någon av alla flyttar :(.

  Trevlig helg och KRAAAAAM på dig!

  // Inredningsfrun 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *