Reportage i Spanien

Bilder från Villa de la Marioposa
Ibland måste jag nypa mig i armen för att förstå att det är jag som får vara med om alla dessa nya möten och upplevelser. Jag har fått förfrågan att komma till Spanien i byn Sant Pere de Vilamajor ( ca 45km från Barcelona) och göra reportage. Reportaget har jag nu sålt till en tidning och det räcker för mig..så jag har tackat ja.
I april är det tänkt att jag och min man åker till Spanien för att fota Villa de la Marioposa. Även om det kommer bli en hel del jobb så ska det bli en fantastisk upplevelse att få möta våren i Spanien och detta fantastiska Bed and breakfast. Jag har bara hört att mandelblommen och mimosan blommar och man börjar med de traditionella calcotadorna..grillfester utomhus när man grillar goda primörlökar och dricker cava. Hur härligt låter inte det!! Har aldrig varit i Spanien tidigare..bara Italien och Grekland.
Ägarna Kristin and José Luis

Jag kanske inte tjänar så mycket på denna resa..men jag ser det som en upplevelse i sig. Tänk vad livet har mycket att erbjuda som man inte har en aning om. För två år sedan visste jag inte ens att jag kunde fotografera *ler* och det vet jag fortfarande inte om jag kan:)…men livet är fullt av överraskningar och dom tänker jag inte missa…elle vad säger man ” Friskt vågat hälften vunnit”.

Kram Lotta


Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

42 reaktioner på ”Reportage i Spanien”

 1. Vilken inspirationskälla du är!En glädjespridare som är värd att få njuta av det som bjuds för att du har vågat satsat!
  Kram från en barnskötare som kanske vågar en vacker dag…..

 2. Vad härligt det låter!
  Bra saker händer bra människor.
  Och bra saker händer framförallt dem som vågar att leva sin Dröm som är sanna mot sig själva och vågar gå sin egen väg.

  Härligt !!
  Jag är en nybörjarbloggare hälsa gärna på hos turagarden.blogspot.com

 3. Hej Lotta…
  du kommer att älskar detta land och folk..att äta all deras underbara mat,och deras cava,tapas och en Paella till lunch under solen.
  Har tidigare bott där nere i 10år.
  Åker alltid tbx till Katalonien.
  Har en go resa!Njut!
  mvh Christina

 4. Å du har såååå mycket härligt att uppleva i Spanien. Vi bodde ju i Spanien i ett år och den tiden du åker ner är den absolut vackraste, enligt mig.

  Du kan inte packa ner mig oxå ;D?!?

  KRAM

  // Inredningsfrun

 5. Åh vilket drömuppdrag! Stort grattis till dig! För mig som är spansklärare och läste en del av min utbildning i Madrid så klappar mitt hjärta så klart lite extra för detta underbara land! Jag ser fram emot fler bilder framöver!

 6. ÅÅÅh, vad skoj att det går så fantastiskt bra för dig!! Helt galet vad du har åstadkommit under året!

  Du är värd allt gott!

  Kram

 7. Hej Lotta!
  Så spännande! Du fortsätter att peppa oss tjejer att våga ta chansen med dina foton och texter här på bloggen! Så spännande att du hittat ngn mer att samarbeta med också genom bloggandet.
  Så säger man att tjejer inte är lika bra som män på att nätverka. Jag tror det håller på att ändras, inte minst tack vare bloggvärlden som öppnat upp för många nya kontakter och vänner. Underbart!
  Kram från Anna i ett vintrigt Skåne

 8. Vilken härlig upplevelse, det är säkert fantastiskt i Spanien i vår! Sen tror jag att om man vill nåt tillräckligt mycket så ser man till att man lär sej det man behöver för att kunna göra det. 🙂 //kram maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *