Före bilder i badrummet

 
Väggen till vänster blir porslinsdiskho med skåp och tvättmaskin och torktumlare,
 i hålet blir det bastu och väggen till höger handdukstork.
Vi har fått godkänt av vårt försäkringsbolag med finsågad panel 
på denna vägg rummet är 20kvm, annars gäller kakel och våtrumsskikt
 
 
Tycker att före och efter bilder är så roligt att se på så här kommer några till på vårt badrum innan det är klart. Imorgon kommer snickare, elektriker och rörmokare..då ska jag jaga dem med piskan:) Min kära man har målat väggen och taket vitt i helgen. Vi köpte färdigmålad finsågad panel, men den blev inte tillräckligt vit i min smak..och som tur är tyckte gubben samma sak…men det tog lite tid:)
 
 
 
I hörnet blir det bubbelbadkar, det rosa ska bli vägghängd toa,
spröjs på fönstren fattas och väggarna är inte färdigfogade
 
 
Glasbetong duschen köper man som ett paket, den limmas på plats och fogas,
till höger ska det bli tvätställ med spegel och två hängande lampor.
Dörren ska målas vit.
 
 
När man tittar ut så ser man vår trädkoja och poolen i trädgården. Till sommaren hoppas jag på att vi kan bygga altan ut mot trädgården.
 
 
Här ska jag stå och vika tvätt..visst är det fint *ler*. Samma liggande träpanel som det är i rummet bredvid ska det bli här inne med bänk och tvättunnor under. Till höger in bakom väggen kommer det bli klädgarderob. Tror ni att jag längtar..toklängtar. Går in på min 6:e vecka utan dusch här hemma..så jag kan lova att på premiären kommer vi le hela familjen. Min man har sagt att han ska bo här inne när det är klart..det här har vi drömt om så länge.
 
Våra val till badrummet kan du sehär
 
Ja det var allt..bäst att sova nu. Min son har fått vattenkoppor och vår dotter har ont i magen..så här fortsätter sjukstugan. Som tur så klagar inte barnen..de är vana att vara hemma och leka med varandra.
 
Kram Lotta
 
……………………
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Före bilder i badrummet”

 1. Hoppas barnen skall pigga på sig snart.

  Renoveringen ser ut att bli jätte fint, roligt att få se.

  Vitmålad råspont på väggar är supersnyggt. Nyligen var jag hemma hos ett par bekanta som valt just det som väggar i barnrummen. Så snyggt!

  Ha det gott

 2. Va spännande, vi ska göra ett badrum/relax i källaren detta år och kul att få sig lite inspiration, rummet ser ut och vara i stort sett samma storlek? Jag vill också ha råspontsvägg men min man säger att det inte är bra i ett våtrum?
  Hur som helst, det kommer bli så läckert! Fint!

  Kram Helena

 3. Hej
  Det stämmer att det inte är bra med råspont i badrummet. Vi pratade med försäkringsbolaget och kakel med våtrumsskickat var vi tvugna att sätta vid bad,dusch och tvättställ. Däremot var detta rum så stort 20kvm så den andra sidan av rummet som inte är lika utsatt av vatten fick godkänt för råspont.

  Kontakta alltid ditt försäkringsbolag när du bygger och kolla vad som gäller hos dig, annars är det risk att du inte får ut en krona när olyckan är framme.
  Kram Lotta

 4. Åh, jag älskar renovering, det är så roligt att se före bild! Det blir spännande att se resultat.Det ser ut bli jättesnyggt! Ni har väl fler toa än det ni renoverar nu?
  Dina barn får krya på sig.
  Kramar!

 5. Badrummet kommer att bli helt fantastiskt fint!! Så härligt med dubbeldörrar ut i trädgården!!

  Hoppas att ni frisknar till snart allesammans!

  KRAM

  // Inredningsfrun 😉

 6. Å så härligt det ska bli att få se det färdiga resultatet ur bastun rakt ut i snön är helt underbart lovar. Vi har nämligen en smal trappa vi måste springa uppför för att komma ut i snön…..

  Krya på er!!!

  Kram Katha i Ljunga

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *