Välkommen till verkligheten..

Det här inga bilder för den känsliga..men det här är verkligheten. Innan badrummet är klart vill jag bara visa att vägen dit är lång, kantig, dyr och alldeles underbar. Vi har levt med byggdamm i flera månader och jag vet att det kommer vara värt varenda sekund, det har varit lycka och det har varit lång väntan.
Under tiden de håller på och bygger och gör allt som ska bli gjort från tvrum till badrum..går jag mest och längtar och drömmer. Jag har sett detta projekt framför mig i flera år.
Stor spegel ska det bli här. Väggen sätts igen, granitgolvet är kvar att läggas.
 Samma golv i hela badrummet med golvvärm..skönt om fossingarna:)
Liggande träpanel i walk in closet , vårt gamla lilla badrum.
Nu är det snart dags att säga hejdå till snickare, elektriker och rörmokare. Jag kommer verkligen sakna vår snickare Linus från Strålsnäs bygg som varit ansvarig för bygget..gulligare och trevligare snickare finns inte:) Ska ni bygga i Mjölby så boka honom..det säger jag utan att tjäna en krona på det. Han kommer som han ska och han är noggrann.
Hoppas att ni inte dog nu…det känns viktigt att ni får se riktiga bilder och inte bara stylade bilder. För de stylade kommer snart..nu har rörmokaren varit här och bara lite eljobb kvar. Att jag tjatar om badrummet får ni stå ut med…stort projekt för oss.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Välkommen till verkligheten..”

 1. Det kommer säkert att bli underbart när det är klart. Så rymligt och fint… Jag beundrar er som klarat er utan dusch så länge. Jag hade dött efter två dagar. Men som du skriver. Klart att det är värt det.

 2. Vem lyckas med konsten att ha ett hem utan stök under tid för renovering undrar jag 🙂

  Så jobbigt som det är under tiden. Jobbigt att man stundtals knappt inte står ut. Ändå glömmer man det så fort allt är klart. Det kommer att vara värt det Lotta. Men det förstår jag att du redan vet.

  Ha en fin onsdag.

 3. Det är verkligen spännande att följa från början till slut i ert ”lilla” badrumsprojekt. Det kommer garanterat bli kanon!

  Sådan tur ni haft att fått bra hantverkare, de växer inte på träd vill jag lova!

  KRAM

  // Inredningsfrun 😉

 4. Underbart att du visar oss dessa bilder,för det är ju verkligheten,men fint kommer det säkert att bli..:))Spännande att få se bilder sen..Ha en riktigt härlig dag nu..Kram/Annelie

 5. Det kommer att bli hur fint som helst! Det ser så fint ut och jag kan nästan avundas dig med allt byggdamm och röra… för det är ju trots allt en speciell känsla när man går där och väntar och ser fram emot det som växer fram!
  Ska bli spännande att få se lite stylade bilder sedan!

  Ha en fin dag!
  Hälsningar Liv

 6. Tack för att du delar med dig av din verklighet de blir lite lättare för oss andra som oxå lever i verkligheten.
  ska bli kul att snart få njuta och inspireras av dina fram trollade bilder.
  Fint skåp!!!

  Kram kathaljunga

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *