Stanna

 
Stannar en liten stund i livet och tänker efter på allt bra jag har. Tackar min lyckliga stjärna att jag föddes. Varje dag är verkligen en upplevelse, nya erfarenheter och möten. Barnen på förskolan lär mig så mycket om mig själv. Jag är så glad över att få jobba med båda delarna.
 
Nu är det dags att tända upp en eld och laga lite middag..ikväll får jag jobba med företaget och imorgon tar jag sovmorgon. Tusen tack för att du finns fast jag inte kan se dig:) vetskapen om att du finns och lyssnar ger mig stor glädje.
 
Kram Lotta 
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Stanna”

 1. Såå fina kloka tankar!
  Visst är det viktigt att vara tacksam över det man har, även om det känns lite motigt ibland….
  Kram och tack för att du finns och inspirerar oss på många sätt!
  Önskar dig en mysig kväll.
  Lotta

 2. Att få jobba med barn är helt fantastiskt. Man måste vara äkta och vara sig själv och det lär man sig så otroligt mycket av!

  Jag tackar oxå din lyckliga stjärna att du är född så att jag får följa dig och din härliga blogg som är lika full av liv som du :).

  KRAM

  // Inredningsfrun

 3. lovely lovely lovely blog!!! so much inspiration here…. so pretty pictures, so beautiful interiors.. I've just met you and I am already in love!

  hugs federica

 4. Jag tittar och njuter av dina fina bilder,jag läser allt du skriver och är tacksam att du och din blogg finns,den är så bra och ger mig inspiration!

  Kram!

 5. Åh Lotta, varje gång jag besöker din blogg blig jag inspirerad och uppmuntrad! Ibland (ofta, hihi) genom dina underbara bilder, eller genom dina kloka tankar, men många gånger även av dina ord om ditt arbete på förskolan. Det gör att jag blir påmind om varför jag valde mitt yrke: barn är det bästa som finns. Tack!! 🙂
  Kram Ph

 6. Du ger så mycket glädje!

  Denna blogg och en blogg på andra sidan atlanten är vad jag har som daglig fix och som alltid ger tankar vidare och tacksamhet.

  Vad vore livet utan sådana källor till mervärde?

  <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *