Skafferi i Gård & torp

 
Styling Kristin Fägerskjöld, Foto (jag) Anne-Charlotte Andersson
 
Nu finns en bild ute från mitt skafferi i Gård & Torp. Leve skafferiet..jag älskar mitt! Idag skriver jag julreportage till Family Living i solsken och med vårkänslor..det får gå det med:)
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Skafferi i Gård & torp”

 1. Kan inte va det lättaste att göra när det är vår i luften 😉

  Ett sånt skafferi skulle jag gärna vilja ha, vi hade ett i mitt barndomshem och vad jag saknar det.

  Kram Maria

 2. Vilket härligt skafferi! Det låg högst upp på min önskelista när vi byggde vårt nya hus för snart 3 år sedan… :0) Behöver lite inspiration eftersom jag idag är hemma med 4 sjuka barn varav två har öroninflammation… Suck! Måste vara lite småknepigt att skriva ett julreportage nu men jag kan tänka mig att det går lättare om man har bilder att titta på under tiden. Lycka till!

  Kram/ Anna

 3. Till ”Family Living”?!! Vad kul 😀
  Du är sååååå duktig!!!
  (nu har jag börjat få med maken på noterna vad gäller att slå ut lite väggar och ordna nytt badrum – fotona av ert badrum gjorde susen!)
  Kram, A

 4. Hej !

  Så härligt , det ska bli så mysigt att få inreda mitt …ditt skafferi är verkligen en inspiration.

  Kram Mia TURAGARDEN.BLOGSPOT.COM

 5. Tänk vad inspirerad man kan bli… Nu fick jag energi att gå ner i vår matkällare och fixa till det lite. Den är inredd och klar men tyvärr har vi inte lyckats hålla ordning på sakerna:)Nu ska det bli ordning!

  Må gott!
  Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *