Lotta i en ny bok

Oj vad mycket kul som händer nu igen! jag har fått förfrågan att delta i en bok om ”kvinnligt entreprenörskap på nätet”..jag har tackat ja:) Heja kvinnor som startar företag tänker jag..vi kan mer än vad vi tror. Boken ska skrivas från ett populärkulturellt perspektiv men också kunna användas som forskning för dem som vill studera genus på universitetet…så snart jag vet mer ska jag berätta. Duktiga Minna som tipsat om mig, hon ska också delta.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Lotta i en ny bok”

  1. Spännande grattis. Sjävl har jag börjat skapa lite egna smycken, men vet det går otrolgit sakta. Att sedan ta steget att bli egen det känns otroligt stort, men i en framtid kanske.

    Lycka till!
    Sara – Shopselected

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *