Brudbukett och reportage

Min brudbukett har varit på bröllopsmässa:) Om jag skulle gifta mig nu så skulle jag vilja ha en bukett med en känsla av vår och skog. Duktiga Jeanette gjorde denna bukett i ljus lila..egentligen är jag ingen lila människa..dem denna är ju helt underbar! Tänk att en bukett kan se ut så här! Buketten med några andra visades upp på bröllopsmässan i Malmö helgen som var. Tack söta Jeanette att Fyra årstiders bukett fick visa upp sig där.
Nu är det dags för reportage igen. Tänk att så många tidningar vill skriva om Lotta på landet. Imorgon kommer Länstidningen hit och snart kommer Linköpings posten. Bra reklam för mitt företag. Imorgon får jag ta och fixa lite ..men ikväll orkar jag ingenting..slut som artist. Ikväll ska jag läsa ett gäng tidningar i sängen och bara mysa…imorgon börjar jag dagen med telefonintervju inför boken jag ska vara med i. ..mycket kul som händer, så ibland får man nypa sig i armen.
Ha det gott!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Brudbukett och reportage”

  1. Det är så härligt att se att det fortsätter gå så bra för dig!!

    Otroligt fin bukett, lila är inte heller min färg men den här fastnar man för.

    Kram Marie-Louise

  2. Brudbuketter är det något speciellt med. De är utöver det vanliga och alla har egen personlighet på något sätt. Brudbuketten är en stor del av den stora dagen och att få den förevigad en duktig fotograf är ett perfekt minne som man vid behov kan titta tillbaka på och minnas.

    Lycka till med intervjun idag ! /Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *