Två reportage i Bolig Drøm

 
 
Ingen mindre än Bolig Drøm har köpt två reportage som jag och Kristin gjort i Skåne och Öland. När de kommer ut vet jag ännu inte, men det är bråttom så det blir nog snart!
 
Nyp mig i armen..jag tror jag drömmer:)
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Två reportage i Bolig Drøm”

 1. Stort grattis! Det är en underbar känsla att lyckas när man är frilansare. Du är så duktig och gör så fina saker så det är nog ingen som är förvånad 🙂

  Ha en fin helg!
  Kram Sofia

 2. Så gøy – skulle bare mangle om ikke flere skal få glede av dine fine bilder og ideer!
  Jeg har nesten sluttet å kjøpe boligblader fordi det er så mye flott i bloggeland…
  Klem
  HIlde

 3. Nyp nyp 🙂
  Jättegrattis !!!!
  Jag har precis skickat in en prenumeration på den då den är omöjlig att köpa här. Ska bli spännande att se.
  Kram Bittan

 4. Gud vad kul!! grattis! Jag gläds med dig. Det är klart att det går bra för någon så bra som dig och ännu mer spännande uppdrag kommer nog att trilla in. Bara för att du är så bra som du är :)Lycka till med allt!
  Kram

 5. Hej!

  Vad kul för er. Tyvärr har jag svårt att hitta den tidningen i Jönköping. Jag får tjata lite i pressbyrån så tar de kanske hem den.

  Lycka till o ha en bra helg!

 6. Jeg er en norsk dame,som bor i Sverige(10år).Jeg fölger din blogg Lotta,kjempe fin blogg.Jeg fölger også ”lillaKoppen”Marika på styleroom&blogg.Nå ser jeg at du har laget en repotage hos Marika,som du har solgt til Norge.KNALL BRA.Lykke til.Leser hver eneste dag,så fortsett med den fine bloggen….Kram fra norskan Bente<3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *