Mitt företag

Mitt företag går så himla bra…jag blir alldeles varm och lycklig över att andra människor gillar mina bilder!! Nu har jag fått sälja till flera stora tidningar och flera till är på gång. Jag är tokglad!! Tänk att jag kan skapa bilder med min lagom fina kamera (det finns dom som har utrustning för flera hundra tusen) till tidningar. Nu ska jag skicka iväg bilder till både Allt i hemmet och Allt om trädgård..men så är det mina fina kollegor Kristin och Anna som hjälper mig också.
Om du tror att du kan..så våga. Ta lite i taget och lär dig att flyga lite längre dag för dag. Lyssna på andras råd, men låt dig inte hindras av att våga gå din egen väg. Lev nu..ta livet som det kommer, men i små steg som du klarar av. Har du inte prövat så kan du heller inte veta hur det går. Var realistisk, men ändå optimst och räkna med att jobba hårt för din egen dröm.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

30 reaktioner på ”Mitt företag”

 1. Hallå Lotta, det är kul att höra att det går bra för dig. Jag har gått foto-utbildning på högskolan nu under hösten och ett av de viktigaste budskapen lärarna förmedlade var just det att det är inte kameran som gör fotografen utan det är bildkänslan. Du har en fantastisk bildkänsla.
  Ha de gott. Catarina

 2. Glädjs med dit Lotta! Önskar att jag också kunde ta så fina bilder, men det är väl bara att träna!;)
  Kloka ord du skriver i slutet. Det är ju faktiskt så att det bara är jag själv som kan påverka mitt eget liv.
  Kram

 3. Vad roligt att det går så bra för dig! Och vad glad jag är att du vågade ta steget, och se vart det skulle leda. Tror det är bra att göra som du har gjort. Starta lite försiktigt men ha tryggheten av en anställning kvar, tills vingarna bär i det nya. Är inte förvånad att tidningarna vill ha dina bilder. De är ju kanonfina, och din blogg är en av mina absoluta favoriter.
  I min blogg, http://www.balansilivet.blogg.se har jag idag skrivit en lista på de 50 bästa tjejfilmerna genom tiderna, som röstades fram i en radiokanal för några år sedan. Kika gärna in, och tala om ifall det är någon film som saknas på listan….nya tips på bra filmer är alltid välkomna 🙂

 4. jag blir så glad för att du följer din väg och att det går så himla bra 🙂 du är en sann inspiratör för oss alla
  kram och lycka till
  Åsa

 5. Måste vara en mäktig fantastisk känsla över detta du skapat, att dina drömmar och din längtan blivit sann. Att våga tro på sig själv och ta steget är många gånger svårt av olika anledningar. Det är inte alla gånger heller lätt att ta till sig den positiva respons man får för kan det verkligen vara sant det de säger eller vill… Fler borde våga flyga. För även en liten flygtur, kanske inte särskilt hög eller lång är dock en flygtur som kan ha och få en stor betydelse. Din underbara blogg där vi får följa din flygtur är spännande, ger inspiration & lycka. Tack !

 6. Grattis! Vad roligt för dig. Vad glad jag blir. Det betyder att det går att satsa. Jag har precis öppnat portarna till mitt företag i feng shui. Små steg i taget.. överlycklig för varje steg jag tar.
  Kram Maria

 7. Grattis till din framgång, det är så roligt att läsa att det går bra för dej och ditt företag och att du ”peppar” oss andra att kanske en dag ta steget om vi vill och vågar! Tack för att du delar med dej och för din inspiration, önskar dej all framgång och lycka//kram maria

 8. Åh, så härligt! Jag har en dröm om att starta eget i framtiden, och jag tänker verkligen försöka göra det! Men först ska bebisen få göra entré och sen ska det funderas och tänkas på vad vi ska göra av alla idéer i huvudet!

  Kram Dessi

 9. Men visst är det så! Jag vr rädd när jag började mitt första chefsjobb och ändå mer rädd när jag började mitt andra, lite större.
  Bara att kasta sig ut, säger jag – för visst bär vingarna! Absolut.
  Så roligt för dig, din talang är uppenbar!

 10. Åhhh va härligt att läsa ditt inlägg om att det går bra för dig! :))) Vore en dröm att få jobba så, men bara att kämpa på och fortsätta drömma om det, så kanske det kan bli verklighet någon dag. :))

  Lycka till! 🙂

 11. Hej!
  Jätteroligt att det går så bra. Visst är det underbart att kunna få jobba med det som man själv vill? Jag har precis startat ett företag med att tillverka namnsmycken. Det går också över förväntan så nu ska jag satsa lite. Dina ord i inlägget stämmer sååå bra.
  Kramar Anette

 12. Du inspirerar så många med dina härliga bilder och klocka ord, söta Lotta!

  Tack för att du finns och delar med dig av det till oss! jag gläds så med dig och din framgång. Du är värd precis allt!

  KRAM

  // Inredningsfrun 😉

 13. Hej Lotta,
  Jag följer din blogg varje dag och ser fram emot varje nytt inlägg. Det som gör din blogg och dig så fantastisk är att du inte bara bjuder på fantastisk inredningsinspiration; du ger mig även massor med positiv energi!
  Tusen tack!!
  Kram Maja

 14. Tack snälla Lotta för dina inlägg. Så tänkvärda, kloka och fina. Det är svårt att förklara vad dom betyder för mig. Även om mitt mål inte är att starta eget så ger dina ord mig många gånger mod och vilja att fortsätta kämpa. Att fortsätta ta mig framåt. Du är en stor insperations källa Lotta och en dag ska vi träffas och prata du och jag. Ganska snart hoppas jag. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *