Vardagsrummet som blir badrum

 
 
Rummet på vår gavel av huset är det som ska bli badrum. Dubbeldörr ska sättas där fönster är nu och en altan planeras att byggas med trapp ned mot poolen.

Vårt nuvarande badrum sett från sovrummet.

Här ska det bli en vägg till vänster och ett gammalt fönster ska byggas in som ger ljus ut till den lilla hallen( se bild nedan). I vårt nuvarande badrum kommer det bli en walk in closet som man går in i från det nya badrummet till höger. Bastun som finns bakom dörren kommer att slås bort där blir det vit kökstomme med ekskiva, tvättmaskin, torktumlare m.m

Hej mina vänner..håll er i för nu ska ni få se bilder från vårt vardagsrum som nu ska bli badrum. Inga vackra bilder..men det ska bli. Rummet har stått tomt i flera år och varit skräprum, tidigare tvrum när vi flyttade in. När vi flyttade in i huset fanns det 3 vardagsrum på undervåning, kök, hall och en matsal. Vi har istället gjort om till kök med matrum, ett vardagsrum, hall, sovrum och nu ett badrum. Tvrum har vi istället byggt på övervåningen där barnen huserar fritt:)Dörren till vänster är där man kommer att gå in. Väggen rakt fram kommer att slås bort ( bakom är bastun och garderob nu). Till vänster ska vi bygga upp med köksstommar och ha tvättmaskin och torktumlare. Tänk er vitt liggande panel a la New Englandstil. Till vänster kommer även bli walk in closet där nuvarande badrum ligger. Till höger där garderoben är nu ska det bli bastu med snett hörn och glasdörr.

Sett från ingången så ska detta fönster bort och ersättas med dubbeldörrar ut mot poolen, där vi på sikt kommer kunna gå ut på en altan.

Till höger kommer vi bygga inbyggt hörnbadkar och efter det toalett. Över badkaret kommer det bli fönster. Denna vägg får kakel.

Idetta hörn blir det dusch och tillslut handfat. På golvet kakel och om det går ska vi höja taket och se om det finns takstolar som vi kan ta fram.

Idag när jag varit hemma och min man är sjuk har vi pratat en massa och letat inspiration. Jag tror att vi är färdiga med vår ide..men det är svårt att förklara för er. Är glad över att vi köpte vårt hus för 10 år sedan och långt under miljonen och att vi nu istället kan renovera så huset känns som vårt. Hoppas nu bara att snickarna och banken är med oss på tåget. Värderingen visade i alla fall att huset är värt 2 1/2 gånger mer än vad vi gav för det. Förändringar kan det alltid bli på vägen, att bygga är en process, men nu längtar jag!!

Spännande ska det bli och skitkul:)

Kram Lotta

…………………………….

Mer badrum hittar du här om du scrollar ner

 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Vardagsrummet som blir badrum”

 1. säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då )

  http://smyckestokig.blogg.se/

 2. Å det låter ju alldeles underbart Lotta! Tänk så fantastiskt det kommer att bli med walk-in-closet, bastu, bubbelbad och dubbeldörrar ut till terrass och pool!
  Ni kommer få Sveriges överlägset grymmaste badrum!

  Ska bli så spännande att följa er längs vägen och inte minst se det slutliga resultatet sen. Kommer att bli hur bra som helst!

  Kraaam och fin helg på dig!
  Carina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *