Små stunder tillsammans

Stövlar Nicework.. jag älskar stövlar:-)
Idag tog vi korgen med oss och traskade ut i hagen och åt paj. Jag vill njuta av körbärsträd och natur. Det är väl synd att säga att min man är lika förtjust som jag. Han hade mest bekymmer om alla djur som var överallt *ler*.
Filt loppis, korg lokal butik, duk Praktfull

Det gäller att ta vara på alla små stunder nu som solen tittar fram och alla träd lyser med sina vackra blommor. Allt är känns krispigt grönt och man längtar efter semester…barnen de tyckte det var mysigt. Jag vill ge dem enkla stunder som sätter sig på näthinnan.
Ha det gott alla fina!
Kram Lotta
P.s Kom ihåg att frågor svarar jag endast på bloggsvar. Ställer du en fråga i ett inlägg är det risk att du aldrig får något svar..bara så du vet. Tyvärr har jag inte tiden att enskilt svara på frågor, men på bloggsvar har jag samlat alla frågor på ett ställe. Se länken till höger på bloggen. Tack!

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Små stunder tillsammans”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *