Pysslat vid poolen

 
 
 
 
Har ni sett vilket underbart päronträd vi har vid poolen. Idag har jag pysslat lite vid poolen, ställt dit lite möbler trots att vi ska lägga nytt golv. Vi har kvällssol där, ända till klockan 21 på kvällen. Det är en skön plats i vår trädgård.
 

 
 
Drömmen vore att få bygga vårt poolhus (inbyggt med ”kök” och matdel, skjutdörrar osv) i år, men det har vi inte råd med, men jag vet exakt hur det ska se ut. Vi får ta lite varje år..jag är glad över att bara få ha en pool i
trädgården och att vi i år får nytt golv. Vi har valt att resa i år igen och då får man välja..men upplevelser är minnen för livet. ( För er som undrar så har vi inte grävt poolen, den fanns i huset när vi flyttade in och vårt hus när vi köpte det kostade långt under 1 miljon, jag bor i ett ganska vanligt hus långt ut på landet och köpte hus då det fortfarande inte kostade så mycket).
 
 
Ha en skön vecka..min är fullbokad, men jag försöker att leva dag för dag.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

23 reaktioner på ”Pysslat vid poolen”

 1. Hejsan!

  Ser fantastiskt härligt ut…och ditt poolhus får du säkert en dag, den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge….

  HA en bra vecka!
  MiaMaria

 2. Men sluuuuuuuuuuuuuuta Lotta

  Här sitter jag med 4 barn i en trädgård som är HELT viltvuxen :o/ Inte vill jag väl då titat på dina bilder på poolen!! *fniss*

  Ja, som du vet är vi svenskar ett avundsamt folk….Inget undantag här ;o)

  Kramis

 3. Tycker det ser jättehärligt ut som det är nu, vilket privilegium att få ha pool och en sådan underbar plats att sitta och relaxa på. Pool hade varit perfekt för mig badkrukan som aldrig kommer i böljan den blå under 20 grader (helst mer ++) 😀

  kram Mia

 4. Hej vännen!
  Vilken underbar mysplats ni har vid poolen. Visst känns det tråkigt ibland att behöva välja, men samtidigt roligt att ha något att planera för och längta till. Oavsett om det gäller husprojekt eller resor, eller hur?!
  Nu måste jag ta igen allt jag missat hos dig under vår 4 dagars BF resa till Alicante. Ha en bra vecka, och tack för att du delar med dig av ditt härliga liv!
  Kram Lotta

 5. Ja en pool hade inte suttit fel, men vi har inte plats till en sådan trots stor tomt.. Men vi har ju skön bara ett stenkast bort (ca 100 m) och en å precis utanför toomten så man kan ju bada i det om man vill 🙂

  Kram Mia

 6. Ja det måste vara sååå underbart med en pool! Men eftersom att hela vår tomt är ung. lika stor som ert pool område *hihi*, så får jag nog lov att inse att det inte kan ordnas. =)
  Kram Dessie

 7. Jaså, du har pysslat vid poolen, själv har jag pysslat med en liten pool i jordkällaren som har sin årliga översvämning, men det går bada där med, låter jag avis, nej inte alls: ) Mari.

 8. Det ser helt sagolikt ut vännen.
  Älskar just kvällssolen och förstår att det måste vara helt underbart att sitta där och njuta av den.
  Vi kommer ju och testar i sommar…blink blink.
  Kram Lina

 9. Dina barn är lyckligt lottade med en pol, ser så härligt ut och mysigt runt den. Våra får springa ner till sjön men det går bra det med. Ha det så bra!
  Kram Anna

 10. Ni bor så underbart. VA härligt med landet och lugnet.
  Din blogg är lite som att få komma på semester, det ger en stunds ro att andas på – skönt!

  /jessica

 11. FOR EN PLASS!! Ikke behøver vel dere å reise på sommerferie…..:)
  Det er vel heller mange som ønsker å reise på ferie til dere;D

  Kjempeflott!!

 12. Tycker att prioritera en resa är ganska naturligt… MEd barn är det roligare uppleva något nytt än… du vet ;0)

  Ha det gott, Lotta! Jag har en fantastisk vecka fram för mig – skolan är slut och så torpet ska fixas! Underbart!

  kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *