Livet i trädkojan

 
 
 


 
 
Kaninfamiljen har flyttat in i kojan. Det är verkligen en rofylld plats att sitta där uppe i trädkojan. Nästan så man önskar att man vore barn igen.


 
 

 
 
 
Jag älskar barnens lilla krypin..
 
Ha det gott!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

36 reaktioner på ”Livet i trädkojan”

 1. Det är såååå fint!!! Man blir glad bara man sitter och tittar igenom dina vackra bilder, så jag förstår att du trivs där uppe! Lilla verandan är ju bara så gullig, och kaninerna, och vimplarna, och qardinerna…

  Hoppas att du får en ljuvlig tisdag och njuter av våren!

  Tusen kramar från ett soligt Mallorca!

 2. Jag önskar definitivt att jag vore fem nu och fick komma över en stund och leka med dig! *blink*

  Vilken härlig koja, det är ju så mysigt där att man vill flytta in på störten!

  Ha en skön dag!
  Kram Elle

 3. Jösses vad fint!!! Kan tänka mig att det är rogivande att bara sitta där o 'meditera'.
  Tack Lotta för allt 'ögongodis' du delar med dig av på din mysiga blogg.

  Försommarkram Malin ”,

 4. Det är verkligen världens vackraste och mysigaste koja jag någonsin sett! En sån som alla barn borde ha! Förstår att både barn och vuxna trivs där uppe.

  Ha en underbar tisdag i kojan!
  Kram ia

 5. For en fantastisk trehytte og for noen heldige barn!
  🙂
  En slik har jeg alltid ønsket meg! Mon tro om det gamle epletreet tåler litt belastning?… 🙂
  Klem, Susanne

 6. Hej Lotta,

  Jättefin trädkoja! Om det inte vore för höjden skulle jag gärna flytta in.. 😉

  Fotot med de röda skorna är så fint!

  Ha en bra dag,
  Sanna

 7. Älskar de där små kaninerna. Blir lite påmind om att min dena kanske känner sig lite ensam…:)

  Vilket underbart krypin att ha när man är barn…ja när man är vuxen med.

 8. Å, vilken underbar träkoja! Helt fantastiskt mysig! Jag hittade just hit till din fina blogg och älskar dina bilder och känslan i dina inlägg! Tusentack för all inspiration du ger! Nu lägger jag till dig på listan så att jag kan följa varje steg;-) Hihi! Sköt om dig, kram

 9. Hej!
  Jeg kom tilfeldigvis innom din blogg i dag via en annen link, og jeg må bare si at du har fått deg en ny følger! Du gir veldig mye inspirasjon gjennom denne bloggen. Her skal jeg følge med!
  Nydelig hjem du har!

  Klem fra meg ♥

 10. Å ena sidan är det roligt att du vågar arbeta som fotograf, att följa sina drömmar är helt rätt och jag tycker det var modigt av dig, men samtidigt är dina bilder så amatörmässiga. Jag blir nästan irriterad över att du ska ta betalt för dina bilder! Bara för att man har en fin kamera och vackra omgivningar (du är otroligt duktig på styling) så blir man inte en bra fotograf. Ta bilden på termometern t ex, liten bit av vimpeln hänger ner, det ser oproffsigt ut, likapå med kaninen där du gör det klassiska nybörjarmisstaget att låta bakgrunden sticka fram bakom huvudet, i detta fall en bukett blommor. Gör du samma misstag när du fotograferar brudpar ja då är det kört. Det är inte bra reklam för dig som fotograf, tänk på att alla bilder du visar även på bloggen måste vara proffsiga.

 11. Hej anonym
  Vilken tur att det inte är du som är bruden och jag ska fotografera *ler*, det gör inget att du inte tycker att mina bilder är proffsiga, jag klarar mig på allt jobb jag har ändå. Tack för att du vågar berätta vad du känner!
  Kram Lotta

 12. Vilka härliga bilder! Jag vill också vara barn på nytt, och om jag vore det skulle jag gärna komma och hälsa på i träkojan. Det ser verkligen så mysigt ut.

  Ha det gott! Kram Jen

 13. Hej Lotta!
  Måste säga att dina bilder är helt underbara.Fortsätt att ge den glädje till oss som du gör.
  På ett möte en gång fick vi i föreningen in ett brev som inte var undertecknat..ordföranden sa det hamnar direkt i papperskorgen.
  Så släng även ditt mail och fortsätt att njuta av allt som detta ge dej..och oss.
  Kram /Christina

 14. Ang den anonyma avsändaren så kallar jag det ren skär avundsjuka , DU glädjer så många med dina fina bilder och inlägg , så det är bara att skaka av sig och gå vidare . Avundsjuka människor finns det gott om i vårt avlånga land ……… =)

  Tack för en mycket inspirerande och mysig blogg .

  KRam A-K

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *