Bästa snickaren ever..

 
Bilder knäppta med mobilen:)
 
 
 
 
Hej vänner..här bjuder jag på några dåliga bilder från mobilen från badrummet. Min underbara snickare fick avbrtya det grå fogandet idag och börja skrapa bort..jag vill ha vit fog..kosta vad det vill, vi har även mjukt vatten, inga problem med kalk i vattnet. Städa lär jag få göra..men det tar jag. Jag är så oerhört glad att Linus är här från Strålsnäs bygg..han lyssnar och hjälper oss med allt.
 
 
Mamma ska vi ha rosa toa? *ler* Duschen är fogad..toalett är på väg att sättas dit. jag har fått min vita fog på väggen:) åtminstone på en liten del.
 
 
Vi munhugger lite…som att han kallar alla mina vita väggar för slakthuset..men han får tillbaka:) Badrummet blir tyvärr inte klart till nyår..men det är viktigare att det blir bra. Fina bilder ska jag bjuda på när det är klart..och det är det snart:))) Wiee!! kan ni förstå att detta varit ett vardagsrum.
 
Kram Lotta
………………………
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Bästa snickaren ever..”

 1. Kommer att bli jätte fint när det blir klart! Har man vitt så kan man ju alltid sätta dit färg med textilier. Jag är övertygad om att man inte tröttnar på vitt!;)
  Kram

 2. Vad roligt med ett nytt badrum!
  Inte gör det något om det inte blir klart just till nyår. Som du sa så är det ju viktigare att det blir riktigt bra! Det tar ju lite tid med badrum. Vi gjorde om vårt i fjol, och det tog närmare ett halvår…Men den som väntar på något gott…

  Kram // AH

 3. Man SKA vara envis när det kommer till sitt hem och hur man vill ha det. Jag fick kämpa för att få vita fogar i badrummen jag också. Men trägen vinner :D!

  Skönt att ni fått tag på en bra hantverkare, de kan vara väldigt sällsynta!

  Ser fram emot bilder när badrummet är klar!

  KRAM

  // Inredningsfrun

 4. Hej!
  Glad och God Fortsättning!
  Det kommer att bli ett jättefint badrum. Det känns så bra när man får tag på hantverkare som verkligen lyssnar på vad man vill ha.
  Stor Kram Annelie ♥

 5. Det kommer bli så himla fint! Och vad bra att du vågade ändra dig med fogen trots att snickaren redan var i full gång. Man ska ju ändå se det varje dag i förhoppningsvis många många år, så det lönar sig att vara 100% nöjd! 🙂
  Kram Carro

 6. det blir så bra, lotta! med mjukt vatten är det nog inte lika svårt att hålla ljusa fogar rena. vårt vatten är stenhårt och det är därför fogarna ger oss grått hår 😉
  kram
  ingela

 7. Ser verkligen ut att bli super duper fint!!

  En fråga!! Hur har ni satt fast dom där ”glasblocken” i väggen och i golvet? Håller också på att göra om mitt badrum(dock i betydligt mindre skala än ni) och skulle vilja ha en vägg med glaskuber…..

  Ha det gott och önskar dig ett riktigt Gott nytt år!!

  //Linda

 8. Att munhuggas med sina hantverkare (om än kärleksfullt) hör till, hehe! Det är ju trots allt du som kund som måste få bestämma, – det är DU som betalar och det är DU som ska leva med resultatet. Av bilderna att döma kommer du få ett underbart badrum, så fortsätt att gnabbas!
  Sköna mellandagar önskar jag dig!
  /Anna-Karin

 9. Kommer bli fantastiskt fint! Särskilt när du är framme och stylar 🙂

  Det finns ett medel som man ska stryka på fogarna innan man börjar använda rummet. Det gör att vatten inte kan tränga in i fogarna, blir som en skyddande yta och det syns inte. Prova med det så kanske du slipper lite av städningen!

  Ha det bra och gott nytt år!
  kram, Ann-Christine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *