Det bästa jag har..

Skulle känna mig så otroligt ensam utan dessa. Familjen betyder allt..så var rädd om kärleken. Här hemma hos oss så har vi högt i tak. Vi härjar på varandra och kramas samtidigt:) Inget som ligger och pyr här inte.
Kram Lotta
P.s blivit sjuk..men försöker hålla humöret uppe:)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Det bästa jag har..”

 1. Ha ha ja det gör det allt här också. Klimakterie kontra pubertet…..det är allt grejer det … Så fint kort. Familjen är ju faktiskt allt…Kram och god jul.

 2. Åh, Lottagumman jag önskar dig en fortsatt jättefinjul tillbaka! Och krya på dig. Undrar just om vi har synkat vårt immunsystem? Själv fick jag stanna hemma från julmiddagen hos mina föräldrar ikväll. Sitter här ensam lite påtänd av alvedon och roar mig med att göra en film om regnbågstomten som jag lagt upp på bloggen. Har ju tomtat för grannar i år vet du:)

  Största julkramen
  Lisa

 3. Så fina! Javisst, familjen är det viktigaste och vad vore man utan dem…

  Hoppas ni har en härlig jul, men det verkar ni ju ha om man ser till dina fina inlägg här i bloggen.

  God Jul!

  Kram Anna

 4. Hej i vinterkylan!
  Så fint kort på din familj! Ja, ens familj är verkligen de viktigaste! Dags för lite Bridget Jones 2 i tevesoffan med maken.
  Krya på dig!
  Kram Anna T i Skåne alias fjällen för närvarande!! Kul med snö!!!

 5. Hej kära vän! Kikar in för att önska dig ett riktigt gott nytt år och en god jul (såklart). Vi myser också här i huset och kvällarna blir lite längre en vad de brukar vara för barnen. Godiskvoten blir också lite större… 🙂

  Stor julkram från Jenny

 6. Hej kära vän! Kikar in för att önska dig ett riktigt gott nytt år och en god jul (såklart). Vi myser också här i huset och kvällarna blir lite längre en vad de brukar vara för barnen. Godiskvoten blir också lite större… 🙂

  Stor julkram från Jenny

 7. God fortsättning!

  Ja familjen är faktiskt allt! Jättefin bild på ”ditt allt”. Här är barnen sjuka så istället för att fira jul hos kusinerna blev det att ”fira” julen hemma. Tur att mina barn är små att dom inte vet vad jul och jultomte är! Hoppas du kryar på dig snabbt!

  Stor julkram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *