Julreportage i aftonbladet

(Ursäkta bildkvaliten, fick fota i mörker)

Här sitter Lotta och flinar upp sig på reportage i aftonbladet. Det är kul att se sig själv i en tidning…kan knappt förstå att det är jag. När detta reportage gjordes hade jag bara bloggat i 4 månader. Hade ingen aning om att ni skulle bli så många som vill besöka mig och att jag skulle öppna egen firma. Tänk vad lite vi vet om framtiden och vad mycket bloggen har betytt för mig.

Mitt hem har förändrats en hel del sedan detta fotades. Jag har hunnit byta stil:-) om man säger så. Har fortfarande inget super vitt hem som många andra..jag gillar att blanda. Men jag har inte så mycket färg längre. Men visst är det vårt älskade hem..det är det!Jag har fler reportage som väntar..nästa sommar blir det ett lantligt sommarreportage lite mer likt mitt hem nu och snart kommer det även ett i en lokal tidning här i Östergötland. Har ett kul projekt på gång *än så länge lite hemligt* ..mer om det får ni veta framöver. Händer så mycket kul att jag knappt hinner med att fundera.

Mitt julreportage går att läsa på aftonbladets hemsida här

Ha det gott!

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

53 reaktioner på ”Julreportage i aftonbladet”

 1. Åhh så roligt för dig!!! Du är absolut inte tjatig! klart man får vara nöjd! Absolut inte detsamma som märkvärdig:) Kram på dig! du är bra!

 2. Jag förstår att det måste kännas kul och lite pirrigt att se sig själv och sitt hem i tidningen. Så mycket nytt och roligt har hänt i ditt liv senaste året! Kram Stina

 3. Har faktiskt svårt att tänka mig dig som katig!:) Stolt ska du vara för allt du åstadkommit hittills i ditt liv!
  Måste köpa den där bilagan imorgon, glömde av det idag!:)
  Kram

 4. Skrytig eller tjatig är nog det sista jag tänker på. Tvärtom! Helt underbart att höra så mycket roligt som hänt dig, mycket tack vare din härliga blogg. Jag gläds med dig! Kram Anna

 5. Jag köper nästan aldrig Aftonbladet, men imorgon kommer jag göra det och bilagan då förstås!! 😀

  Vad spännande med alla andra reportage framöver, måste vara en konstig men kul känsla att se sig själv i tidningen, tro sjutton du är stolt! Med alla rätt! 🙂

  Att man är stolt är inte samma sak som skrytsam/katig, du är inte ett dugg märkvärdig utan bara så jordnära!

  Tack för att du då och då tar dig tiden att besöka även mig!

  Varma kramar Linda

 6. Haha du får självklart vara stolt, för det är jag ( vi)som läser din blogg. O hejjar fram dig !tycker att det är så roligt att se dina reportage men ännu roligare ska det bli o se dina bilder i pressen 😉 det ser jag fram emot 🙂

 7. Hej vännen!

  Så kul för dig! Jag måste köpa tidningen = )! Klart att det är toppen att du är med i tidningarna, i de tidningarna blir du en varm mysig person, inget kaxigt alls i det!!! Du är du och det kan ingen tidning ändra på. Och stolt…ja, det ska du vara!!! Det stärker dig och gör att du kommer långt med dina planer.

  Ha det bra!
  Kram L-L

 8. Så roligt för dig!! Och för svenskarna som får köpa tidningen (själv bor jag i norge). Tycker att du ska gå med rak rygg och vara stolt för allt det fina du delar med oss!! Kram Alexandra

 9. Hejsan! Kul att kunna titta in igen och njuta av din blogg. Det händer verkligen mycket omkring dig…kul! Du ska absolut inte vara orolig för att du är katig tänk mer inspirerande. Fortsätt som du gör. Kramar Josefin

 10. Jag kan inte komma på någon människa som är mer ödmjuk än du. Jag blir lika imponerad varje gång jag läser dina texter.
  Köpte tidningen idag och rev och slet i tidningen tills jag hittade ditt underbara hem! Jätteskoj är det för dig!
  Kram Therése

 11. Hej Lotta!
  Jag köpte idag bilagan! Det var ganska konstigt känslan! Jag bläddrade igenom med känslan att jag ser min kompis i reportagen! Hi, hi… Jag såg dig så mycket på din bloggsidor så att du är ”min” redan! Mycket fint skrivet är det, tror att du är nöjd. Som du sa någon gång att bilder osv du skulle gjort annorlunda om det varit nu, men jag tycker att bilderna var ändå mycket talande och fina!
  Kramar på dig 😉

 12. Vad kul, ser ut att vara ett fint repotage. Har nyss hittat hit till din blogg och jag måste säga att den är underbart fin och varm.

  Helt rätt man måste få vara stolt!

  Ska köpa tidningen, såg att Jenny (´s hem och harmoni) var med också, henne har jag följt sen hon började blogga. Kul.

 13. Har mycket svårt att tänka mig att du skulle skryta eller vara märkvärdig. Du är så jordnära och härlig. Förstår att du tycker det är kul att få vara med i dessa tidningar. Jag själv älskar att läsa om dig, ditt hem och din familj (och änen andra såklart i liknande repotage) Ska bli kul att få se mera och jag är väldigt nyfiken på vad som kommer hända i Östergötland…

  Kram

 14. Åh så roligt för dig, stort grattis. Absolut inte tjatig, det är väl inget fel att vara stolt över vad man genomfört eller vem man är. Det tycker jag alla ska vara.

  Ha en fortsatt underbar kväll!

 15. Oh, jag tycker du har en underbar blogg med härliga bilder. Själv blir jag otroligt inspirerade och har tänkt göra några av dina tips på Gilla julen. Jag hade fotat och lagt på bloggen om inte mottagaren hade läst min blogg.

  Klart du ska berätta vilka tidningar och repotage du är med i. Du ska vara stolt… 🙂

  Kram kram

 16. Du ska inte fundera så mycket vad andra tycker,följ din magkänsla. 😉 Om det är någon som stör sig kan dom väl kika in på en annan blogg eller hur? ;)Jättekul för dig tycker iallafall jag. Kramar ulrika

 17. Märkvärdig??? Den kan inte ”ha alla tomtar hemma på loftet” som säger det det. Det du gör är ju helt fantastiskt och får så många andra att känna att de kanske också kan det de drömmer om! Nä sluta lysna på dem och gör det du känner är rätt, för då blir det säkert bra!

  Ha det bäst! Åse

 18. Hej, Jag tycker absolut du ska vara stolt över vad du har åstadkommit. Det är bra att reflektera över hur man är och vad man gör, men vi är ibland lite för snabba med att ”förminska” oss själva och det vi faktiskt är bra på. Njut av allt roligt som händer dej, och var stolt över att det är just du som har fixat det! Kramar från Maria

 19. Tack för din fina kommentar hos mig… Att vara lite märkvärdig är väl inget fel 🙂 Nej,men precis som du säger…vara stolt över det man skapat ska man alltid vara… Dock kan jag känna att pga alla repotage och liknande känns de som om den lilla tanke man själv skickar kanske inte spelar någon roll,du får ju mycke uppmärksamhet och vet att du e duktig på de du gör… Men samtidigt vet jag,att jag har nåt att ge… Så – här kommer en kommentar iaf 🙂

 20. Ååå va´kul. Den tidningen måste jag titta efter i morn. Du har så jätte fint och mysigt….och du är så rar så du är verkligen värd reportage i tidningar. Kram Lena/isis

 21. Iiihhh, jag ser min skylt. Och närbild och allt. Jag döööör. Va kul. Imorgon bitti är det en som bankar på dörren på den lokala affärn….

  Det är så himla kul att det går så bra för dig, du är så duktig vännen.

  Kram på dig
  Marit

 22. Åhh vad roligt du är alltid så fin lotta i alla reportage och nu när man träffat dig live kan man inget annat än bara älska din personlighet och din sprallighet:) Ha en fin fortsatt kväll:) Kram Mia

 23. Hej Lotta…En vän kom hem till mej ikväll med Ab bilag.
  Oj sa jag där är ju Lotta!!!!
  Ops känner du henne?
  Det känns så efter så många fina roliga inlägg du delat med dej på din härliga blogg!Skryta?Näää har aldrig fått den tanken om dej.
  Önskar dej lycka till!.
  Christina

 24. Katig? Kära du, jag förstår inte det dialektala ordet. Fast jag förstår dess innebörd när jag läser vidare. Men inte kopplingen till dig 🙂 Ingen risk är mitt svar!

  Grattis till allt det roliga som händer dig just nu 🙂

  Njut…

  Anna

 25. Hej Lotta!
  jag har svårt att tro att du skulle bli märkvärdig. Du verkar var en genomgo människa!
  Klart att det är kul med reportage från ens hem och projekt (förutsatt att man blir nöjd förstås!).

  Ska köpa tidningen, en annan bloggare är ju också med!!**

  Ser superfint ut!

  Trevlig advent!
  Kram Mariette

 26. Näh du är inte katig. Det är ju skitkul att plötsligt få en uppsving i livet.

  Och du vet, delad glädje är dubbel glädje!

  🙂

  Kommer hem till jul, längtar…
  Kram
  Emma

 27. Hej Lotta,

  Kul med reportage i Aftonbladet, är detta något kommande så man isf vet när man skall köpa tidningen?!

  För mig blir du aldrig märkvärdig, bara väldigt öppen med var du tycker och tänker (vilket är härligt) och kanske som du skrev stolt, vilket man absolut skall vara!!

  Lycka till med ditt företag!

  Kram Frida

 28. Hej kära Lotta!
  Tycker man ska få vara stolt för det man gjort, alla på sina plan, vad det än gäller . Och du är ju så himla duktig på det du gör, så varför inte få visa att du är lycklig och nöjd?
  Men vi vet, det finns ju alltid en liten del som inte står ut med det utan måste visa ett missnöje, men det är bara att strunta i det i så fall. Världen är full av olika sorters människor, så är det ju bara.

  Njut av dina kunskaper och sprid ut din varma glädje åt andra. Största delen av oss som kikar in här gillar ju allt!. Om nån annan tänker annorlunda- strunta i det!…
  Stoor kram!
  Kamomilla

 29. Hej Lotta!!
  urfint reportage i Aftonbladet och inte e du ”katig” heller… *fniss*
  Fortsätt att kata och du håller oss alla glada!
  Kram på dig! You go girl!!
  Kram Susanne

 30. Du är absolut inte märkvärdig… Du SKA vara nöjd med det du gör, för du gör det otroligt bra. Jag tror på dig och det gör många andra också… Kul att se repotaget i Aftonbladet, fint! Spännande med projekt häromkring, ser jag fram emot att följa.
  Trevlig Helg.
  Kram Jessica

 31. Har bara en fråga
  HUR HINNER DU MED ALLT ???
  Älskar att läsa din sida och se alla dina underbara bilder. Var gång man går in här så öppnar du en port innom mig och man bara vill
  Just nu

  Att du skulle vara nån märkvärdig person…. NÄÄÄÄÄ isåfall skulle du inte ha så många som återbesöker dig och du skriver ju underbart.

  Men som sagt, jag vill veta din hemlighet hur du hinner med allt 🙂

 32. Klart du skall sträcka på dig och vara stolt!Kul att det går så bra för dig. Jätte mysigt reportage i aftonbladet har just läst det ytterligare en gång. Ser fram emot att se mer från dig. Hoppas att ni får en riktigt mysig 1:a advent, ta hand om dig och familjen och myyyys! Kram Lotta lottashome.blogspot.com

 33. Hej!
  Ska köpa tidningen imorgon. Det är ju hur häftigt som helst att din blogg gett dig så många möjligheter!! Borde snarare inspirera andra än att få dig att framstå som märkvärdig! Det är ju faktiskt helt otroloigt vad mycket som hänt dig under så kort tid! ha det bäst!

 34. Jag har sagt det förut men jag säger det igen: Du fick mig att börja blogga! Du inspirerar mig och får mig att förundras över all Din kreativitet och energi! Jag älskar mitt dagliga lilla besök här hos Dig! Så känn Dig inte en gnutta skrytsam. Det märks att Du arbetar hårt med det Du åstakommer. Och all den tid Du lägger ner ger ju sitt resultat tillslut! Jag tycker kort och gott att Du är beundransvärd Lotta!

  Kram Ellinor på Gillberg

 35. Hej Lotta!

  Grattis till det fina reportaget i aftonbladet! Jättekul att du tittade in hos mig 🙂 Jag kan inte förstå hur jag har missat din blogg! Är jätteglad att jag hittat den 🙂 Ha en riktigt mysig advent! KRAM!

 36. Klar du får – och ska – vara stolt och glad för det du och din familj åstadkommit! Det är inte att vara märkvärdig, och jag tror faktiskt inte att du någonsin kommer att kunna bli märkvärdig, så ödmjuk och jordnära som du verkar!

  Att du är duktig på det du gör, det vet du, och detta är ju en bekräftelse på det! Vi läsare följer så gärna din blogg med alla vackra bilder och vad du har för dig, och vi blir bara fler och fler!

  Jag, och många med mig, är imponerade av dig, och det är jättekul att det går så bra för dig! Den som inte tycker det, som har något negativt att säga, är bara avundsjuk, tror jag!

  Ha en mysig fredagkväll!

  Kram kram
  Mona

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *