Jordgubbar med mjölk

Ikväll har vi ätit jordgubbar med mjölk till kvällsmat..så somrigt och gott. Har haft en underbar dag i Kolmården..inte just för att djuren är så mycket att titta på, men för att få en hel dag med mamma och barnen.. är guld värt. Jag tänkte på att när vi gick där att jag är väldigt lik min mamma, vi pratade om det och kunde skratta åt det:-)..min mamma är den bästa som finns..hon finns alltid för mig & vi kan prata om allt.
Servetter från Ellis Corner, Handduk från Elsas hem, silen i emalj är från loppis
 
Barnen ska tälta i uterummet:-)..det tycker de är så mysigt att krypa in där och sova när det blir mörkt och så behöver man inte bry sig om vädret.

Nu ska vi ha filmkväll..titta på gamla filmer från barnen var små. Det är kul..inte minst för barnen som brukar skratta åt allt tokigt de gjort genom åren. Förr så filmade jag lika mycket som jag tog kort, så ni kan tro att det finns en del filmer att titta på.

Önskar er en skön helg
Kram / Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

25 reaktioner på ”Jordgubbar med mjölk”

 1. Jordgubbar – somrigt, smaskigt!

  Vi brukar också ha filmkvällar och mysa. Det är även ett starkt minne från min egen barndom. Super8 och projektorn som surrade, filmsnuttar som varade några minuter och sedan skulle det spolas tillbaka. Det var som en högtid att få sitta i mörkret och titta tillsammans. Men nog är det enklare med dagens teknik!

  Hoppas ni får en riktigt skön kväll!
  Många kramar

 2. Gott med jordgubbar med mjölk till kvällsmat!
  Här ska sonen sova över hos en kompis och dottern har en kompis som ska sova hos oss. Mysigt att tälta!:)
  Kram

 3. Låter som ni haft en mysig dag. Härligt! Vi brukar också ha filmkväll och titta på familjefilmer. Vi spelade in 2-åringen ikväll då han satt i mitt knä och sjöng för full hals…:) Storebror hade slocknat utmattad i soffan. Ha en skön kväll! Kram S

 4. Hej!
  Va sugen jag blir på jordgubbar!
  Synd att affärerna har stängt för kvällen! Imorgon kanske!!!
  Härliga bilder igen!
  Jeanette H.

 5. Høres ut som en fantastisk dag! jEG SITTER her og koser meg med norske jordbær – de første for meg i år i hvertfall, og gud så godt det smaker! Skjønne bilder du har !
  hILDE

 6. Vad mysigt (och tryggt!) att sova i tält i uterummet!!! Lite lagom spännande liksom.
  Det låter som att ni har haft en underbar dag bland djuren. Härligt!

  Min mamma och jag har också en fantastiskt bra kontakt. Det har alltid varit bra men blev mkt starkare efter att min pappa dog. Inget ont som inte har ngt gott med sig brukar man ju säga. Fast vi saknar pappa jättemycket, fortfarande.
  Hmmm… menar inte att vara deppig eller så, för det är jag inte. Men ibland så tänker man lite mer.

  Ha det gott!
  Kram

 7. Vad mysigt! Och så gott med jordgubbar, mums! Blir suuuugen 😀

  Hade Ingela med familj här i veckan och bjöd på jordgubbar med glass, lille Gustav ääääälskar jordgubbar, han var så himla söt när han ville ha mer hela tiden 😀

  kram Mia

 8. Åhh vilka härliga bilder, som vanligt fångar du lantlig charm..
  Dom där calu skulle jag vilja ha på jobbet d de är så mjuka och sköna, ska nog höra med chefen..
  Bilden på din dotter när hon kikar fram vid huset är ju bara så söt..
  Må så gott och stor kram från mig..

 9. Hej Lotta!
  Ville bara säga att jag är så GLAD över att få läsa dina mysiga inlägg när regnet öser ner utanför mitt fönster och timmarna till jag ska börja jobba tickar snabbt
  Ha en underbar helg!
  Kram
  Anna ”utan blogg”
  miss.fighter@hotmail.com

 10. Oh vad roligt med film på barnen. Jag har alltid fotograferat. Vi har lite film från dop o bröllop o sådant men mer har det aldrig blivit. Desto mer foton 😉

  Jordgubbar är verkligen sommar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *