En första titt in i Lillstugan

 
Oj vad vi har jobbat med att bära saker…men nu kan jag ge er en liten tjuvtitt in i vår söta trädkoja. Faktiskt blev det över förväntan så jag är nästa beredd att packa väskan och flytta in *ler*. I och för sig drömde jag inatt att min man hade hittat en annan kvinna..men han lovar här på morgonen att han vill behålla mig ett tag till..pust…

Vi ses snart igen och då kommer många fler bilder!!

Ha en bra dag

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

23 reaktioner på ”En första titt in i Lillstugan”

 1. Men Ni är snabba Ni…det var ju inte länge sedan ni började med kojan….Vad gullig…Ni kan hyra ut den tycker jag…..där skulla jag kunna spendera en natt…ligga och lyssna på trädkronans sus….fy tusan så mysigt…..Ja mer bilder tack….
  Ha en skön dag,
  Kram Anne-Lee

 2. Vilken mysig koja och så härligt inredd.
  Vilken kul idé när barnen har blivit för stora för lekstuga.
  Jag kommer att följa din trevliga blogg regelbundet.

  Sommarhälsningar
  Cina

 3. Men så underbart fint det blir! Inte vad man tänker sig när man hör ordet koja precis. Vilket arbete det måste ha varit att få upp möblerna i trädet. Hoppas du veisar fler bilder… Jag skrattade gott då jag såg bilderna brån din tvättstuga. Ibland blir jag alldeles matt av alla era projekt och av alla fina bilder. Det var befriande att se att du också har ett ”skräprum”.

 4. Oj vad härligt det ser ut…Tur att din dröm endast var en dröm…Hemskt att drömma sånt..Kram till dagen och tack för att du alltid visar så vackra bilder..
  Susanne i Fare

 5. Nämen du va fin den är!! Hur mysigt som helst! Lyckliga barn! Hade mer än gärna tagit en liten fika där!!
  Kram Nettan
  Ps grattis till tillökningen!;-)

 6. Som jag trodde! folk kommer stå på tur för att få hyra!! Men jag hoppas jag har första tjing! Eller hann någon annan före??? 😉 GU va mysigt…. och med tanke på drömmen, Sov i Villa ville K…. i natt för faan! Dumt att ta vissa saker för givet! 😉

  Själva packar vi för en vecka på Ornö (om den sista semesterveckan inte regnar bort förstås) Men, nu skiner SOOOOLEN!!! Den är så underbart välkommen! 🙂
  Hoppas den skiner där ”hemma” också!
  Kraaam Sofi

 7. Ser fint ut! Så bra att maken vill ha dig ett tag till, ett långt tag hoppas jag. Min familj har lämnat mig och ajg är alldeles ensam hemma sen i går kväll. Inte lämnat för gott alttså. Dottern är hos en kompis sen i går och maken och sonen är i Helsingborg på fotbollscup. Ovant att vara helt alena!
  Ha det bra!

 8. Vad mysigt det blir förstår att du vill bo där uppe, du får ta med dig din man på romantisk övernattning =).

  Ha det så bra, kram Rebecca.

 9. Vilken tur att drömmen inte är sann så du slipper bo där ute jämnt.. Men att bo där ibland kan ju vara mysigt och kan tänka att barnen gillar det.. Fint som snus blev det ju..

  Kram
  Mia

 10. Ojj redan klara med ” inflyttningen ” ! Tack för titten då =)

  Ja inte var det kul med köandet, brukar ju vara där i 2 dagar, men med tanke på hur vädret skulle bli, så blev det en .

  Ha en skön Fredag & Helg !
  Kram Nettan

 11. Den ser helt ljuvlig ut i er trädkoja!!Så snabba ni varit!Kan riktigt se er ha inflyttningsfest där med saft och kaka. 🙂
  Ha en bra dag!
  Kram Sanna

 12. Skrattar ihjäl mig =O)))))))
  Jag drömde också om att Marcus hittat en annan inatt! Och drömmen var såå verklig att han fick försäkra mig flera gånger om att han stannar ett tag till ,O)

  Har du funderat på att byta yrke???? Trädkojan är ju helt underbar!

  Kanske ett bra ställe att skicka ut annen till närr han varit olydig *fniss*

  Kramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *