Att slappna av ger själen vingar och livet ro

Jag har kommit in i semesterlunken nu..kan till och med sova på morgonen..så skönt. Funderar just på vad denna dag har att erbjuda? Vad känns vikigast just idag? Vad har vi lust med? Vad säger kroppen?

Jag mår bra att att inte ha så många måsten…har lärt mig att ta dagen som den kommer.. det ger mig mycket mer. Att kunna slappna av ger min själ vingar och livet ro. Så känns det nu..jag tänker aldrig mer sätta höga krav på mig själv..för vems skull? Kroppen behöver tid för återhämtning..bara vara dagar.


Jag sörjer lite över att vi inte haft så många soldagar vid poolen..det brukar vi annars ha. Vi packar en väska på morgonen och bestämmer oss att idag är det pooldag. Så är vi där hela dagen och går bara in och äter..ungefär som att andra åker till sjön/havet. Fast å andra sidan har vi gjort mycket annat skoj här hemma. Man ska inte sörja över det man inte gjort..man ska glädjas och vara stolt över det man gjorde!

..Tänk vilken lycka det är att vakna på morgonen och få vara frisk..ha en blank dag framför sig..att få möjlighet att få fylla den med vad du vill. Jag tycker att livet är så fantastiskt och jag njuter varje dag av att bara få finnas till. Jag vill leva här och nu den korta tid jag har här på jorden och alla fina upplevelser vill jag spara i min bank…fylla banken med sommarminnen..enkla små saker att leva på hela hösten..det ska jag göra idag..

Ta hand om er!

Vad kul att så många vill vara med och tävla om det fina städkitet från Ellis Corner..om du inte varit med ännu kan du göra det här. Är det något du undrar över kan du maila mig här eller besök gärna min inspirationsblogg med lånade bilder My Lovely Four Seasons

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Att slappna av ger själen vingar och livet ro”

 1. Mycket tankvärt i detta inlägg och även tidigare. Samma tankar hos mig, hur personlig ska och kan man vara. Och är man inte personlig vad blir det då?…

  Helt ljuvlig blogg, hit kommer jag så klart igen!

  Ha de fint!

  Jenni

 2. Visst är sommaren fantastiskt i Sverige även om jag skulle önska mig lite mer sol och bad för tillfället.
  Alla underbara saker gör att man kan ladda batterierna med ny energi som kan plockas fram under det mörka vinterhalvåret.
  Här är en som också har kommit in i semesterlunken och ligger och sussar länge på mornarna.
  Ha en underbar dag.
  Många kramar din bloggvän Lina

 3. Visst är det så! Carpe diem är en så skön inställning men ack så svår att leva efter! Men jag sitter precis som du med en hel tom dag framför mig!

 4. Tack för dom orden de tror jag vi behöver läsa om och om igen.
  Att stanna upp och tänka till ibland.
  Varje dag är en gåva…..
  Att varje morgon man vaknar fått en ny dag.
  Beundrar er fina ”villa” i trädet att få se vilka underbara föräldrar ni är som kan ge era barn sån livskvalite som de får.
  Millioner gånger bättre än tv spel 😉
  Det är sånt som barnen kommer ihåg.
  Vi hade en ”trollskog” när våra barn var små och de talar ofta om den och allt roligt de hade där.
  Och så kan de nu berätta det för sina barn.
  Gott med svamp och Du vi tvättar en annan dag eller hur?
  Kramar!

 5. hallojs o gomiddag!
  här njuter vi med av att bara slappa..bara va ..det är ju det som är semester..äta en senfrukost, gå i morgonrock tills klockan är 13.oo;)))
  Bara ta dan som den kommer!mysigt såå..kramelikram

 6. Hi hi…idag regnar det som sjutton, det har varit mycket av den varan nu. Å vet du? Idag njuter jag faktiskt av att vara på jobbet, fniss.
  Men som du skriver, tänkvärda rader, det är precis så man önskar att man kunde tänka lite oftare. Må så gott och ha en härlig dag. Kram kram

 7. Hej igen! Gjorde precis ett inlägg ang. din tvätthög;-), men då glömde jag att kommentera en helt annan sak. Visst ska man ta vara på livets små goda stunder och då kan jag ju inte låta bli att tacka för receptet på bär- och fruktpaj som din man brukar göra. Helt suveränt, det har gett oss många härliga stunder redan och kommer så att göra även i fortsättningne. Hälsa ”gubben” och tacka!
  Kram från Karin Malmö

 8. Ma ska absolut glädjas över det man hunnit o inte tvärtom. Tänk så mycket man missat om det varit sol hela dagarna!!!!! Men en liten stradndag får det gärna bli snart även om jag inte tillhör dem som ligger där från morgon till kväll. Idag har vi kört halva Skåne runt ungefär. Varit nere vid södra kusten, SMygehuk, Skanör och Falsterbo. Fint men nu är det skönt att vara hemma igen. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *