Inredning till kojan..lite gammalt och lite nytt

En gammal rutten lekstuga
 
 
Blev sugen på att städa vår gamla lekstuga som kommer brännas upp efter vi tagit bort staketet. Den är full av mögel och staketet ska återanvändas till trädkojan. Med sorg i hjärtat insåg jag att lekstugeperioden är över i mina barns liv. Mina barn har blivit för stora för den..istället så blir det nu en trädkoja där man kan sitta och prata, spela spel och mysa i.

 


Man kan nog påstå att trädkojan får ett lite fräschare intryck. De vita möblerna har jag fått när jag jobbade på Cervera..de skulle slängas för de var lite fula..så jag norpade åt mig dem med tanken att någon gång kommer de till användning. Kuddtyget är från Åhlens likadant hissgardinen. Det gamla virkade överkastet har jag köpt på loppis för 20:-.

Krukorna kommer från Nordik och ska fyllas med pennor. Lyktan är från en av mina favoritbutiker House of Linnea.


Dessa små möbler från Ikea ska bli altanmöbler..ska målas vita.


Denna lilla underbara utdragssäng som är efter min farmor ska bli en liten soffa att sitta i. Älskar den och är så glad över att få kunna använda den. Pappa du som tittar in varje dag..har du sovit i denna?

 

..och allt detta plus ett litet skåp står jag nu och målar ute i vår gamla skola..jag behövde bara en liten paus för att orka igen. För barnen de vill ändå inte vara med oss idag..vår dotter har en kompis och vår kille är på fotbollsläger. De märks att barnen börjar bli större..varje ålder har sin charm. Jag längtar inte efter små barn igen..jag försöker istället att ta vara på de dagar vi får tillsammans. Små söta barn träffar jag istället på mitt jobb varje dag:-)

Min man målar sista strykningen på grunden av huset..så vem vet imorgon om solen tittar fram kanske det blir en pooldag ändå..åtminstone en stund..för både jag och min man gillar att pyssla.

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Inredning till kojan..lite gammalt och lite nytt”

 1. Oj vad roligt! har inte fått tillbaks mitt gamla pysselhumör ännu, men det har med värmen att göra! Men har redan börjat fundera på en del omändringar med vissa möbler 😀 Så snart är jag tillbaka som den vanliga pysselfjollan som målar om precis allt som kommer i min väg *skrattar*!

  Ha en ljuvlig dag söta!

  Kramar

  Angelica

 2. Tror jag vill flytta in i trädhuset 😉 Innan jag sett det klart förstår jag att det kommer bli KANON !! Ha det bäst//Åsa

 3. Hej underbara Lotta! Tack ännu en gång för all insperation som du ger genom din blogg.

  Jag bara undrade om du har koll på loppisar här i trakten och vilka du gillar mest. Jag bor ju i Mjölby och är så sugen på att åka och titta lite och kom då på att du kanska har några tips.

  Jag har stängt ner mina bloggar, både om mitt liv och mitt psyke så de går inte att svara där men du kan skicka ett mail om du vill.
  Idde_2000@hotmail.com eller om du kanske vill tipsa i din blogg om flera är nyfikna. Men du svarar bara om du vill och har tid och lust med de. Och precis när du vill. Nu eller om tre månader.

  Många kramar/Ida

 4. Halloj vännen! Kojan kommer att bli så mysig! Ser fram emot att få se den i verkligheten nån gång!:-) Har mailat tillbaka till dig nu, du får höra av dig om jag var otydlig, hihi. Kramis Sofia

 5. Ja nu är vi hemma med vår lilla tös! Känns verkligen underbart att vara fyra i familjen, även om det varit en stor omställning om inte annat så för storebror.
  Bloggandet har dock blivit lidande men jag kommer igen det lovar jag.
  KRAM

 6. Hejsan,
  vad härligt att ha ett hus att vara i och måla, då blir det ju så mycket lättare att fixa.
  Mysigt att det är en gammal skola.

  Ja hoppas att det blir varmare så ni kan bada i poolen,
  ha det bra, kram Rebecca.

 7. Hejsan,
  vad härligt att ha ett hus att vara i och måla, då blir det ju så mycket lättare att fixa.
  Mysigt att det är en gammal skola.

  Ja hoppas att det blir varmare så ni kan bada i poolen,
  ha det bra, kram Rebecca.

 8. Tänk vilka olika stadier vi är i livet trots att vi är nästan lika gamla. Jag längtar efter bebis så det värker i hjärtat och du har redan lagt den bakom dig..

  Den där vita möbeln och kuddarna kan nog få fötter när jag besökt dig en dag Lotta :-D, jättefina! Sängen är ljuvlig!

  kram Mia

 9. Åh ser redan framför mighurfint det kommer att bli.
  Toppen att kunna gå in och måla så där.
  Det är ju annars vårt att förvara så mycket möbler på en gång som målas om.
  kram kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *