Jag hos aftonbladet

Nu kan ni läsa mitt reportage på aftonbladets hemsida. Ett år gammalt, men skoj att få se även på nätet. Det är inte varje dag man visas på sidor som både aftonbladet och Ikea. Jag får nog ta och fira med en kopp kaffe *ler*.

Klicka här

Ni som inte har besökt min blogg tidigare så skriver jag om mitt liv på landet. En blandning av inredning och tankar om livet. Jag älskar att fota och här i min blogg får jag utlopp för mina stora intressen. Välkommen!

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Jag hos aftonbladet”

 1. Jag har redan läst det imorse och jag tyckte du var alldeles bedårande söt! Du har gjort jättefint hemma, verkligen så underbart julfint och du är alltid så glad och söt i allt du skriver och visar – så njut massor och var superstolt, sötis!

  Tusen kramar från Palma!

 2. Lotta, jag läste reportaget i tidningen och det är så mysigt runt det utan att bli överpräktigt, tyvärr blir det lite lätt så i många reportage i just texten. Jag har dock reflekterat Lotta över att jag kan se en viss ändring i jultanken i reportaget och det du nu (i år) skriver så fint om att göra julen till sin egen. Men på ett positivt sätt!
  Jag ligger själv väldigt lågt med att läsa de bloggar jag annars läser runt inredning, för mig känns det lite som julhysteri runt julpyntande just nu, och det är inte något för mig, varken orkar eller vill… Man förleds lätt att tro att alla därute endast lever för julen men så är det inte riktigt :=) i min omgivning vll många helst resa bort och slippa alla förväntningar som finns runt omkring, vilket ju också är tråkigt… Kram på dig Lotta!

 3. Hej Lotta

  Oh vilket fint reportage i aftonbladet…jag hittade din blogg för 2 veckor sedan, och jag kände faktiskt igen dig, jag bor själv i Skänninge och fick se att mitt hus ser nästan likadant ut som Erat…rött hus med vita knutar (gammal charm)

  Jag har sedan dess följt dig varje dag…vilket fantastiskt fint hem du har,du inspirerar mig varje dag..jag blir varm i hjärtat när jag läser din blogg…måste kika varje dag.

  Du är fantastiskt duktig…jag önskar dig all lycka med ditt nya företag.

  Hälsningar från en Skänningebo

 4. Var ju tvungen att köpa tidningen med ditt reportage och jag tyckte mycket om det!:)
  Måste säga att du tar jätte fina bilder på barn.
  Och så mycket tänkvärt du skriver om julen, det är precis som du skriver.
  Kram

 5. Hej Lotta!
  Det var ju så roligt med reportagen i tidningen. Och roligt att få den tillgängligt på nätet.
  Mia säger att det känns som hysteri på bloggar…. Hmm… Nähä.. I oktober/november hade jag svårt att läsa om alla julgranar och pynt. Men nu har jag ganska så lätt för det skrivs.. Härdade jag ut? Nja… Tycker att nu passar allt prat, bara jag kan inte dras i den strömmen… Och att stå ut har jag inget problem 😉
  Ha det gott, Lotta krambanan till dig 😉
  Olg@

 6. Hej Lotta! Hamna här av en slump! Det är ett väldigt fint hus du har och fin blogg med inspirerande bilder.
  Grattis till artikeln och ha det gott!

  /Emberlie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *