Pudertäcke av snö

Här har det kommit ett pudertäcke med snö. Mysigt! Jag har fotat och pysslat julbilder till Året Runt som kommer att visas nästa jul. Veckotidningar passar mig med olika inspirationsjobb och som man till viss del kan göra en del hemmifrån. Nu ska jag ta en kopp kaffe och ta det lite lungt. Har en sjuk man här hemma och även jag har börjat få ont i halsen och fryser. Det får bli en lugn dag med mys istället för att julpynta och gå på dop /dåp på norska:-)
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Pudertäcke av snö”

 1. Hihihi, lite svensk-norsk som jag är undrar jag hur många norska läsare vet att dop på svenska är dåp på norska. Medans dop på norska är droger på svenska. hihi…

  krya på er!
  Emma

 2. Mysigt om ni fått snö!! Vad roligt med bilder till Året Runt! Här har även jag drabbats av förkylning, fy inget vidare. Hoppas din förkylning blir lindrig! God fortsättning på denna lördag!

 3. Hei Lotta – lenge siden jeg har kommentert inne hos deg. Jeg har fulgt med deg på din nye vei inn i eget firma med foto. Lykke til med nye utfordringer – høres gøy ut. Så fint at dere har fått litt snø. Her er det hvit men varmegrader så det forsvinner mer og mer. Ha en fortsatt fin helg.
  Hilsen Britt Eva

 4. Hej Lotta!
  Hmm.. Känns som vi bor i olika län 😉 Vi hade inget sånt… Vore kul med lite snö.. Liiiite åtminstone 😀
  Jag har fått min kamera! Det gäller nu att kunna hantera den och utnyttja alla funktioner. Försöker leta info på nätet…
  Nu var det dags för godis görandet! 😉
  kramar till dig!
  Olg@

 5. Hej du goding! Jag liksom du just nu har lite svårt att få tiden att räcka till och skriva så många kommentarer som man skulle vilja….. men vill iaf att du ska veta att jag alltid läser dina fina inlägg och jag hoppas verkligen att ni kryar på er snart!!! Ytterligare en anledning att krypa upp i soffan och mysa…;o)

  kramar

  Mia

 6. hoppas du inte blir sjuk nu, vännen.
  det är något alldeles magiskt med den första bilden i inlägget här nedanför – den borde hela världen få se!
  kram
  ingela

 7. Hi,hi…jag hade kontakt med just Året Runt för ett tag sedan = ). De sa att de hade fullt redan nu inför nästa jul, då var det du som var på gång, så himla kuuuul! Du är ju så BRA på jul!!! Tänkte inte att det var du som hade kontakt med dem, vad glad jag blir!!!Fina bilder!

  Kram L-L

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *