Vissa saker är jag så trög med

Ikväll är jag trött för jag har varit ute och kört grus, vill bli av med högen som jag haft sedan januari. Men jag har ju hälsporre så om jag går för mycket så får jag så ont i foten också. Ikväll latar jag mig men tiden går fort, man hinner inte så mycket på en dag men det får vara så. Jag har tid på mig att jobba vidare en annan dag.

Jag har suttit vid datorn idag också eftersom jag ska byta bank 1 juli så måste mina kontonummer fungera överallt i företaget. Sedan har jag massa annat som jag har tagit tag i som att verifiera mitt konto på instagram tex . Vissa saker är jag så trög med men tillslut kör jag igenom en lista. Pettson har fått 17 kilo hundmat så ska han väl klara sig ett tag, han äter mer än torrfoder. Jag har beställt dammsugpåsar, tejp till hälen osv Sånt man behöver få gjort 😊

Jag visar några mer bilder på mina tulpaner som jag inte hunnit visa. Det gick ju så himla fort. Det blev så fina kombinationer i rabatterna fast jag minns inte vad de heter och vart jag köpt alla.

Klänning

Kjolen jag länkade till sålde slut men vill du ha tips på några andra snygga kjolar så finns det här , här och här

Nej nu ska jag skriva sånger till allsångshäfte till min födelsedagsfest.

Ha det så bra 🌺

Kram Lotta

Hemtex superfina nyheter påslakan här , poncho när man badar här , blommig kimono här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Vissa saker är jag så trög med”

 1. Hej så fint hos dig! Men så tråkigt att ha fått hälsporre när du trivs så bra med butiksjobb och har en så fin hund, det är en dålig kombo!
  Fick kanske inte iväg min kommentar om sist. Såg att du fått tips om skor och ska köpa tejp, säkert fler tips om inlägg m.m. Efter 15 år med hälsporre finns det bara en sak som fungerar Joya-skorna. Dyra som attan men värda varenda krona! Prova dem på Sköna skon på Storgatan och hitta rätt storlek, sedan finns allt, sandaler, gympaskor, promenadskor, höst- och vinterkängor på nätet (de har inte så många hemma) Superkvalitet, de håller i flera år så priset blir rätt ok ändå och man kan gå utan att ha ont! Unna dig att testa! Man vill (kan) aldrig gå i något annat sen 🙂 Lycka till!

  1. Anne-Charlotte

   Å de där skorna såg man att de är bra för fötterna men som sagt dyra. Ska försöka lägga detta på minnet. Kram Lotta ❣️

 2. Alltså, sådär är det nog för oss alla. För varje sak man tickar undan finns en ny. Jag sitter ju vid en arbetsplats och dator 9 timmar per dag, ibland hinner man stöka undan egna saker men det är alltid nåt nytt att tänka på. Igår satt vi och bokade båt och boende till en resa till Åland vi ska göra snart. Det tar en hel kväll att mentalt fundera på allt 🙂 . Jag funderar på hur man tusan gjorde förr. Vi var ju på resor och bokade när barna var små men då fanns inget på nätet på samma sätt som nu, då man vill boka och få svar på en gång. Med allt! Beställa – klart, man har noll tålamod när der dröjer. Och som du säger, sen ska man sitta där och fundera på alla konton och inloggningar man har överallt, bara att byta mailadress och säga upp en gammal ger en ångest de luxe. Haha! kram Milla

  1. Anne-Charlotte

   Hej bästa Milla. Jag drar på vissa saker så länge som inte känns viktigt men borde vara vikigast ibland, men nu är jag på gång och ifatt. Sitter här och jobbar av och bockar av men så kommer det ju alltid massa nytt. Kram Lotta ❣️❣️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *