En sådan underbar helg

Jag har inte glömt bort er men men min helg ha varit så rolig och skön så det blev ett sent blogginlägg idag. I fredags var jag och firade min svärmor. Kalle har jobbat borta i 2.5 vecka nu men på väg hem men jag träffade släkten och mina barn som var där.

Kjolen finns på mitt jobb här ( slutsåld på nätet)

Sedan har jag vattnat en hel del så allt ska ta sig som jag planterat. Jag är bortskämd med att min man vattnar och lagar mat ,men jag har klarat mig bra tycker jag. Inte så noga med mat när man är ensam.

Gammal klänning

I lördags sjöng jag med min älskade kör och då kom mamma, bästis , bonuspappa och så Elin och lyssnade. Det var så roligt att sjunga och extra kul med fullsatt kyrka.

Min klänning här

Min bästis är en av de finaste människor som finns. Så klok och varm och vi har känt varandra och varit närmsta vänner sedan vi var små.

Elin och jag satte oss på bryggan på kvällen och åt plockmat, sedan gick vi in och tittade lite på Wahlgrens värld innan vi somnade.

Idag började vi morsdag med att Elin la ut världens finaste reel på instagram med vad hon tycker om sin mamma. Känslosamt när man gått igenom så mycket och är som bästa vänner.

Efter frukosten väntade lite utflykt.

Vi åkte till Valö där det var en liten hantverksmarknad och öppet för lunch för dagen för sommarsäsongen.

Klänning här

Elin och jag köpte oss varsina fina tofflor.

Gammal klänning här

Vi åt en supergod laxsallad som låg i ett bröd.

När vi hade varit ute och gått med hunden var det dags att träffa mamma och fira morsdag med konsert. Mamma älskar fart och fläkt och roligt att träffas två dagar på raken.

Bästa bonuspappa som ställer upp och alltid är med. Världens bästa är han också precis som mamma.

Vi hade köpt biljetter till Peter , Bruno och Matilda i Tidersrum kyrka och det var magiskt bra. Min son var också medbjuden men han är inte lika intresserad av en heldag med sin mamma och utflykter och konserter men vi sågs ju i onsdags och i fredags 🙂

Nu har jag landat här hemma med djuren och ska lata mig lite. Jag har två veckor till som jag ska jobba av saker här hemma i företaget. Det är ju så fint väder bara så man vill helst vara ute så mycket som går.

Hoppas ni har haft en bra helg 💕

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”En sådan underbar helg”

  1. Hej! Vilka fina tofflor ni köpt! Har du nått namn på den som gjort dom så att man kan beställa ett par? Mvh Eva

  2. Så fina kläder du tipsar om allting och din dotters klänning och kjolen från Vero Moda vart jag lite sugen att köpa. Samt jag kan också vara lite seg med vissa saker. Idag har jag fått lite gjort som jag har haft på min to do. Ja det kan jag tro att det var en toppenkonsert. Jag har alltid velat se Peter, han är så duktig.

    1. Anne-Charlotte

      Hej, klänningen var min från början men har en dotter som brukar få ta över lite av mamma. Konserten var så bra och generöst pris. Älskar deras röster. Kram Lotta 💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *