Vilodag

Det har varit mycket för mig sista tiden med att resa, gjort ärenden, varit på kör och bokade saker i helgen så idag är jag trött och ska vila. Ja någon blomlåda ska det kanske bli men jag har lärt mig att det lite vackert som farfar sa.

Skönt med helg. Vi ska åka iväg och köpa lunch till Kalle och mig och så får vi se vad det kan bli för gott ikväll.

En stillsam och skön fredag med lite mindre värme utomhus än det var igår. När isen börjar spricka då kan det bli lite kallare ett tag för vattnet kyler. Får bli en promenad med Pettson också och dagens fotojobb hann jag med på morgonen så det är klart. Väntar ett viktigt samtal också.

Ha en fin helg och fredag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Vilodag”

  1. Hejsan! Var ett tag sen jag var hos dig och först hade jag svårt att hitta dig igen på blogg.se… tog ett tag innan jag tänkte om och du kanske hade flyttat din blogg! Har knappt någon tid med min egen nu men så kom jag och tänka på dina odlingar + ditt stora intresse när jag fick påminnelse om ”trädgårdsmässan” som skall vara om några dagar🌱😍❤️ Ska dit och ser verkligen fram emot det!
    Må väl och vi ses på bloggen igen😁

    1. Anne-Charlotte

      Å vad fint du skriver. Nu har vi inte lika stora odlingar här men det blir nog ganska mycket ändå. Ska prova odla i slänten mot berget och sjön. Kram Lotta 💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *