Vad kan jag köpa i julklapp

Reklam Apotek Hjärtat

Många förknippar Apotek Hjärtat med medicin och läkemedel och det är bra, men de har så mycket mer. Därför har jag plockat ut lite gott och blandat till er som är toppen både som julklappar eller ha hemma i jul. Jag delar också med mig av en toppenbra rabattkod som var uppskattad förra månaden.

Årets senap brukar vara väldigt omtyckt och i år är smaken timjan. Väldigt god, för nu har jag smakat den på min skinksmörgås, den finns HÄR

Skönhet är ju alltid något som går hem som julklapp som tex det HÄR nagellacken som jag brukar köpa och finns i massa olika färger. Jag älskar också dessa sheet masker HÄR som jag tipsat om tidigare. Kan behövas nu till julen när du vill koppla av en stund eller en bra julklapp till någon som du vill ska rå om sig själv.

För gottegrisen finns det mycket godsaker på Apotek Hjärtat , allt från choklad, lakrits till torkad mango osv. Du hittar godiset HÄR

20% rabatt vid köp över 350kr, endast online

Koden är FYRA20

(Koden är giltig 5 – midnatt 9/12

En present som man inte tänker på men uppskattat är D vitamin droppar. Något som vi kan behöva lite extra av så här på vintertid. Den HÄR har vi och haft i flera år och den är bra. Du hittar annars kosttillskott och andra vitaminer HÄR

Apotek Hjärtat säljer också många olika sorters livsmedel som tex knäckebröd. Deras stora sortiment på mat och dryck finns HÄR .

Jag har några små barn jag handlar julklappar till och de ska få Alfons duschtvål HÄR. Barnsortimentet är uppdelat i många olika kategorier och här finns många bra julklappar för barn. Allt från leksaker till potta.

Jag hittade en jättesöt fågel HÄR bland sortimentet för djur som Pettson ska få i julklapp.

Glöm inte heller att du kan hämta sina recept digitalt på Apotek Hjärtat. Väldigt smidigt.

Ni var många som använde koden i november så här kommer en ny rabattkod som jag ordnat till er.

Du får 20% rabatt vid köp över 350kr, endast online

Koden är FYRA20

(Koden är giltig 5 – midnatt 9/12)

Ha en bra dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *